Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

Problem z pluginem do TS.

Masz problem? Ten dział jest dla ciebie.
Posty: 18 • Strona 2 z 21, 2

Re: Problem z pluginem do TS.

Postprzez Bioking » 4 kwi 2017, o 20:12

Mam na 100% pobierałem 2 razy ponieważ za pierwszym razem uznałem że coś podczas pobierania się uszkodziło.
ObrazekObrazekObrazek
Bioking
Plutonowy
Avatar użytkownika
Plutonowy

Posty: 486
Dołączył(a): 15 maja 2016, o 08:13
Lokalizacja: Starogard Gdański

Re: Problem z pluginem do TS.

Postprzez Alduric » 4 kwi 2017, o 21:47

Format C
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Alduric
Szogun A3C
Avatar użytkownika
Szogun A3C
Karts DLCMarksman DLC

Posty: 4183
Dołączył(a): 3 mar 2013, o 03:48

Re: Problem z pluginem do TS.

Postprzez Bohun » 4 kwi 2017, o 21:51

No to sprawa jest prosta. Usuwasz TFAR, usuwasz TS3. Ściągasz TFAR, ściągasz TS3.
Instalujesz ts3, wypakowujesz tfar, instalujesz plugin (bez włączonego tsa).
Działa? Grasz.

Nie działa?
Alduric napisał(a):Format C
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Bohun
Generał brygady
Avatar użytkownika
Generał brygady
Karts DLCHelicopters DLCMarksman DLC

Posty: 1544
Dołączył(a): 17 maja 2016, o 19:58
Lokalizacja: Chișinău

Re: Problem z pluginem do TS.

Postprzez czmych » 5 kwi 2017, o 07:17

A weź daj przywracanie systemy od momentu gdy zacząłeś to aktualizować. Potem jeszcze raz skrupulatnie wgraj te pliki
ObrazekObrazekObrazek
czmych
Szeregowy
Avatar użytkownika
Szeregowy

Posty: 184
Dołączył(a): 4 sie 2015, o 08:41

Re: Problem z pluginem do TS.

Postprzez Bioking » 6 kwi 2017, o 22:07

Czmychu złap mnie na TS i powiedz jak to zrobić pls :).
ObrazekObrazekObrazek
Bioking
Plutonowy
Avatar użytkownika
Plutonowy

Posty: 486
Dołączył(a): 15 maja 2016, o 08:13
Lokalizacja: Starogard Gdański

Re: Problem z pluginem do TS.

Postprzez simpo » 6 kwi 2017, o 22:44

Zanim zrobisz format oraz zanim zaczniesz wymieniać CPU, mobo, ram i dostawcę energii elektrycznej - polecam sprawdzić czy przypadkiem nie masz zainstalowanych dwóch TS równocześnie oraz czy uruchomiasz na pewno instancję TS-a w lokalizacji, w której wrzucałeś plugin... ;)
simpo
Avatar użytkownika

Posty: 680
Dołączył(a): 9 kwi 2016, o 19:30
Lokalizacja: EPKK

Re: Problem z pluginem do TS.

Postprzez czmych » 15 kwi 2017, o 17:01

Ja bym wymienił obudowę komputera ;)
ObrazekObrazekObrazek
czmych
Szeregowy
Avatar użytkownika
Szeregowy

Posty: 184
Dołączył(a): 4 sie 2015, o 08:41

Re: Problem z pluginem do TS.

Postprzez Bioking » 15 kwi 2017, o 17:20

Ej to nie jest śmieszne XD Cały czas pracuje nad tymi modami etc. ale chyba formata strzele :)
ObrazekObrazekObrazek
Bioking
Plutonowy
Avatar użytkownika
Plutonowy

Posty: 486
Dołączył(a): 15 maja 2016, o 08:13
Lokalizacja: Starogard Gdański

Poprzednia strona

Posty: 18 • Strona 2 z 21, 2

Powrót do Pomoc techniczna

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości