Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

Pytanie o instalację pluginu TS3

Masz pytanie do nas? Pytanie w sprawie społeczności? Pisz tutaj.
Posty: 5 • Strona 1 z 1

Pytanie o instalację pluginu TS3

Postprzez Rafimus » 23 sie 2018, o 23:32

Panowie mam taki problem, pobrałem już wszystkie mody, poprzeklejałem zgodnie z instrukcją aż do momentu pluginu do TS3.
Jest napisane aby umiescic go w: Team Speak 3 Client/ Plugins , a ja takiego folderu "plugins" w ogóle nie widzę :/
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Rafimus
St Kapral
Avatar użytkownika
St Kapral

Posty: 240
Dołączył(a): 22 sie 2018, o 02:22
Lokalizacja: Stolica

Re: Pytanie o instalację pluginu TS3

Postprzez Calling » 23 sie 2018, o 23:33

C:\Program Files\TeamSpeak 3 Client\plugins
Calling
Avatar użytkownika
Karts DLCHelicopters DLCMarksman DLC

Posty: 130
Dołączył(a): 29 paź 2015, o 12:03
Lokalizacja: Kielce

Re: Pytanie o instalację pluginu TS3

Postprzez Hordkall » 23 sie 2018, o 23:34

Nie kopiuj go, tylko zainstaluj - plugin jest teraz plikiem .exe więc nie trzeba kopiować.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Hordkall
St Plutonowy
Avatar użytkownika
St Plutonowy

Posty: 865
Dołączył(a): 1 sty 2014, o 00:26
Lokalizacja: Wrocław

Re: Pytanie o instalację pluginu TS3

Postprzez Venon » 23 sie 2018, o 23:35

jest w formacie .ts3_plugin także powinno ci go odpalić jak exe i automatycznie zainstalować
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Venon
Sierżant Sztabowy
Avatar użytkownika
Sierżant Sztabowy

Posty: 216
Dołączył(a): 6 sie 2017, o 20:21
Lokalizacja: Nadarzyn/Pruszków

Re: Pytanie o instalację pluginu TS3

Postprzez Rafimus » 23 sie 2018, o 23:39

Aaa rozumiem, faktycznie, dzięki wielkie.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Rafimus
St Kapral
Avatar użytkownika
St Kapral

Posty: 240
Dołączył(a): 22 sie 2018, o 02:22
Lokalizacja: Stolica


Posty: 5 • Strona 1 z 1

Powrót do Pytania i odpowiedzi

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość