Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

Mody

Masz pytanie do nas? Pytanie w sprawie społeczności? Pisz tutaj.
Posty: 13 • Strona 1 z 21, 2

Mody

Postprzez Lex » 23 mar 2016, o 15:32

Witam :)
Miałem okazję zobaczyć kilka Waszych filmików i nie trudno zauważyć, że gracie na modach. Stąd moje pytanie - jakich modów używacie? Przeczytałem, że np. taki Polish Army Mod jest dostępny tylko dla Was natomiast pytam o mody oficjalne, takie które są dostępne dla wszystkich :P
Lex
Avatar użytkownika

Posty: 3
Dołączył(a): 23 mar 2016, o 15:20

Re: Mody

Postprzez Sarlack » 23 mar 2016, o 15:34

To praktycznie żadne :D Praktycznie każdy używany przez nas mod jest dostosowany pod grupę.

Najmniej chyba CBA i TFAR
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Sarlack
Generał
Avatar użytkownika
Generał

Posty: 1880
Dołączył(a): 29 gru 2014, o 03:06
Lokalizacja: Toruń

Re: Mody

Postprzez Alduric » 23 mar 2016, o 15:36

Żaden mod nie jest przerobiony więc będę wdzięczny jak nie będziesz szerzył herezji. Używamy autorskich modów + RHS'a + moda który nadpisuje wiele jego elementów.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Alduric
Szogun A3C
Avatar użytkownika
Szogun A3C
Karts DLCMarksman DLC

Posty: 4171
Dołączył(a): 3 mar 2013, o 03:48

Re: Mody

Postprzez Lex » 23 mar 2016, o 16:10

Dziękuję serdecznie ;p A używacie może Six Updatera bądź Play withSIX?
Lex
Avatar użytkownika

Posty: 3
Dołączył(a): 23 mar 2016, o 15:20

Re: Mody

Postprzez Alduric » 23 mar 2016, o 16:18

Nie
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Alduric
Szogun A3C
Avatar użytkownika
Szogun A3C
Karts DLCMarksman DLC

Posty: 4171
Dołączył(a): 3 mar 2013, o 03:48

Re: Mody

Postprzez Lex » 23 mar 2016, o 16:24

Ok, dzięki jeszcze raz i powodzonka Panowie :>
Lex
Avatar użytkownika

Posty: 3
Dołączył(a): 23 mar 2016, o 15:20

Re: Mody

Postprzez MatMate_0 » 6 kwi 2016, o 14:12

mam wkurzający problem z modami. pościągałem sobie kilka modów, odpalam grę tworzę sobie plansze w edytorze. zapisuje wszystko ok, uruchamiam scenariusz pokazuje mi ze mody sa wszystkie.
i teraz zaczyna sie najlepsze czego nie mogę pojąć. otwieram zeusa umieszczam kilka jednostek wojskowych cywilnych (z modów) zapisuje grę wychodzę z niej. a kiedy wczytuje dany scenariusz, zapisanego sava, tych modów nie ma w misji. a po to zapisałem by powrócić do rozgrywki jako singleplayer.
czy ktoś wie o co chodzi?
MatMate_0
Avatar użytkownika

Posty: 3
Dołączył(a): 6 kwi 2016, o 14:05

Re: Mody

Postprzez Augustus » 6 kwi 2016, o 14:29

z jakiej wstawki sciagales Arme?
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Augustus
Podpułkownik
Avatar użytkownika
Podpułkownik
Karts DLCHelicopters DLCMarksman DLC

Posty: 1342
Dołączył(a): 18 sie 2014, o 14:48
Lokalizacja: 54.0358, 19.0420

Re: Mody

Postprzez Alduric » 6 kwi 2016, o 14:31

Napisz post w języku polskim.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Alduric
Szogun A3C
Avatar użytkownika
Szogun A3C
Karts DLCMarksman DLC

Posty: 4171
Dołączył(a): 3 mar 2013, o 03:48

Re: Mody

Postprzez MatMate_0 » 6 kwi 2016, o 15:22

jak to z jakiej wstawki?
orginał, mody pobierałem ze stema, non stop wywala mi mody z rozgrywki w SP. po uruchumieniu gry - wybranego mojego scenariusza mody są ( np. @Jonzie Mega Mod Pack) a kiedy w trakcie gry umieszczę któraś jednostkę np z @Jonzie Mega Mod Pack lub inna po wczytaniu gry modów nie ma, mam podstawowe NATO FIA itp
MatMate_0
Avatar użytkownika

Posty: 3
Dołączył(a): 6 kwi 2016, o 14:05

Następna strona

Posty: 13 • Strona 1 z 21, 2

Powrót do Pytania i odpowiedzi

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości