Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

Wymaganie Sprzetowe Modow w A3C ( ''Czy beda lagi'' )

Masz pytanie do nas? Pytanie w sprawie społeczności? Pisz tutaj.
Posty: 3 • Strona 1 z 1

Wymaganie Sprzetowe Modow w A3C ( ''Czy beda lagi'' )

Postprzez Kostek432 » 28 lut 2016, o 22:55

Witam, myślałem o dołączeniu. Nie wiem sam czy będę miał lagi. Niektóre z modów normalnie uzywam, ale wole się zapytać.
Czy na misjach jest duże wymaganie sprzętowe. Czy są takie sytuacje jak na przykład w KOHT ze jest wiele eksplozji i dosłowny bałagan. Kory powoduje lagi. Na trybach Exile, WasteLand, Altis Life ( serwery RP ) dało się grac.

Moj sprzet to:
Procesor: Intel Core i3-4130
Grafika: Gainward GeForce GTX 750 1GB
Plyta Glówna: MSI B85M-E4
RAM:2x4GB Corsair XMS3 DDR3 1600MHz CL9
Dysk SSD: Samsung SSD 840 EVO 120GB
Dysk HDD: WD Desktop Blue 1TB
Chlodzenie: Cooler Master Hyper TX3 Evo
Zasilacz: Cooler Master B500, 500W PSU
System: Windows 7 Home Premium 64bit
Kostek432
Avatar użytkownika

Posty: 3
Dołączył(a): 28 lut 2016, o 17:38

Re: Wymaganie Sprzetowe Modow w A3C ( ''Czy beda lagi'' )

Postprzez pr0fik » 28 lut 2016, o 23:01

Lagi to raczej kwestia połączenia internetowego. Jeśli chodzi o fps to pograć pograsz, ale szału nie będzie. To już zależy jakie wymagania sobie stawiasz. Jeśli będzie Ciebie satysfakcjonowała rozgrywka na bardzo średnich ustawieniach bez bajerów to śmiało.
pr0fik
Avatar użytkownika

Posty: 1469
Dołączył(a): 16 mar 2014, o 15:21

Re: Wymaganie Sprzetowe Modow w A3C ( ''Czy beda lagi'' )

Postprzez Kostek432 » 28 lut 2016, o 23:05

Znaczy chodziło mi FPS. Ja nie wymagam za dużo wiec może spróbuje szczęścia. Nawet mogę grac na niskich. Wiec idę czytać Poradnik Rekruta. Wielkie dzięki za odpowiedz.
Kostek432
Avatar użytkownika

Posty: 3
Dołączył(a): 28 lut 2016, o 17:38


Posty: 3 • Strona 1 z 1

Powrót do Pytania i odpowiedzi

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości