Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

RAM

Masz pytanie do nas? Pytanie w sprawie społeczności? Pisz tutaj.
Posty: 4 • Strona 1 z 1

RAM

Postprzez Szadro » 6 lut 2016, o 20:38

Mam pytanie, czy jeżeli dokupiłbym ram (mam obecnie 4gb) to pomogło by coś? Generalnie Arma chodzi wg mnie ładnie 30-75 fps zależy też gdzie... Mam: i5 4460 3.2ghz, gtx750 2gb, 4 gb ramu jak wspomniałem ;) Wiem, że arma siedzi głównie na procku ale czy i tak jest sens dokupić te 4 gb?
Szadro
Avatar użytkownika

Posty: 141
Dołączył(a): 28 sie 2015, o 21:36
Lokalizacja: Warszawa

Re: RAM

Postprzez Augustus » 6 lut 2016, o 21:14

tak, jak ja mialem 4 gb i dokupilem 4 to przestalo mi klatkowac co kilka sekund.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Augustus
Podpułkownik
Avatar użytkownika
Podpułkownik
Karts DLCHelicopters DLCMarksman DLC

Posty: 1340
Dołączył(a): 18 sie 2014, o 14:48
Lokalizacja: 54.0358, 19.0420

Re: RAM

Postprzez Szadro » 6 lut 2016, o 21:58

ok, dzięki ;)
Szadro
Avatar użytkownika

Posty: 141
Dołączył(a): 28 sie 2015, o 21:36
Lokalizacja: Warszawa

Re: RAM

Postprzez Darius88k » 6 lut 2016, o 22:01

Generalnie spr jeszcze przed zakupem jakie taktowanie ma ta kość którą masz teraz. (najlepiej 2 o takim samym taktowaniu) Jeśli kupisz szybszą od tej którą masz teraz i tak będziesz miał liczone wg tej wolniejszej, a co do tego czy będzie szybciej... kwestia sporna, pytaj Aldura czy tekstury są zapisywane na RAM czy ramie z grafy.
ObrazekObrazekObrazek
Darius88k
St Plutonowy
Avatar użytkownika
St Plutonowy

Posty: 122
Dołączył(a): 30 lip 2013, o 18:05


Posty: 4 • Strona 1 z 1

Powrót do Pytania i odpowiedzi

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości