Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

Plugin do tsa i mody (problem)

Masz pytanie do nas? Pytanie w sprawie społeczności? Pisz tutaj.
Posty: 18 • Strona 2 z 21, 2

Re: Plugin do tsa i mody (problem)

Postprzez Alduric » 7 lut 2016, o 13:14

Uploadnijcie mu ten launcher na dropboxa....
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Alduric
Szogun A3C
Avatar użytkownika
Szogun A3C
Karts DLCMarksman DLC

Posty: 4165
Dołączył(a): 3 mar 2013, o 03:48

Re: Plugin do tsa i mody (problem)

Postprzez t0ffi » 7 lut 2016, o 15:49

ObrazekObrazek
t0ffi
St Plutonowy
Avatar użytkownika
St Plutonowy

Posty: 808
Dołączył(a): 6 kwi 2015, o 16:29
Lokalizacja: KO00AF

Re: Plugin do tsa i mody (problem)

Postprzez Prey » 7 lut 2016, o 21:13

Może jest jakiś inny sposób na pobranie tego ?
Prey
Avatar użytkownika

Posty: 9
Dołączył(a): 1 lut 2016, o 13:24

Re: Plugin do tsa i mody (problem)

Postprzez t0ffi » 7 lut 2016, o 21:21

No przecież Ci wysłałem linka...
ObrazekObrazek
t0ffi
St Plutonowy
Avatar użytkownika
St Plutonowy

Posty: 808
Dołączył(a): 6 kwi 2015, o 16:29
Lokalizacja: KO00AF

Re: Plugin do tsa i mody (problem)

Postprzez Prey » 7 lut 2016, o 23:59

Plik userconfig powinien być wyświetlony w launcherze czy ja coś zjebałem
Prey
Avatar użytkownika

Posty: 9
Dołączył(a): 1 lut 2016, o 13:24

Re: Plugin do tsa i mody (problem)

Postprzez Alduric » 8 lut 2016, o 00:01

Czy ty czytałeś cokolwiek przed podejściem do rekrutacji?
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Alduric
Szogun A3C
Avatar użytkownika
Szogun A3C
Karts DLCMarksman DLC

Posty: 4165
Dołączył(a): 3 mar 2013, o 03:48

Re: Plugin do tsa i mody (problem)

Postprzez Artike » 8 lut 2016, o 10:59

Plik userconfig trafia do folderu army, tak samo jak mod. I podmieniasz istniejący. I nie, nie powinien być wyświetlony.

Alduric ładny awatar :D
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Artike
St Plutonowy
Avatar użytkownika
St Plutonowy
Karts DLCHelicopters DLCMarksman DLC

Posty: 449
Dołączył(a): 30 cze 2014, o 13:07
Lokalizacja: Mazowieckie Serock

Re: Plugin do tsa i mody (problem)

Postprzez t0ffi » 8 lut 2016, o 11:08

@Prey polecam a wręcz nakazuje zapoznać się głębiej z działem FAQ, jak sama jego nazwa wskazuje możesz tam znaleźć odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania a nie spamować forum niepotrzebnymi wątkami.

Podstawowa konfiguracja / instalacja moda
1. Usuwamy mody @JayArmA3Lib oraz @ACRE (Nie dotyczy nowych graczy).
2. Nowy mod @TaskForceRadio oraz jego userconfig przenosimy do katalogu głównego Army 3
3. W katalogu plugins, znajdują się 2 pluginy dla wersji 32/64 oraz 3 katalogi radio-sounds, wszystko to umieszczamy w katalogu plugins, waszego TS3
4. Uruchamiamy plugin TFAR w TS3
5. Konfiguracja zakończona, możemy śmiało grać.


Także następnym razem zanim zadasz jakieś pytanie, zadaj sobie trochę trudu i przeszukaj forum a jeśli nie znajdziesz najpierw wejdź na TS3 spytaj kogoś na pewno dostaniesz odpowiedź.

Temat zamykam.
ObrazekObrazek
t0ffi
St Plutonowy
Avatar użytkownika
St Plutonowy

Posty: 808
Dołączył(a): 6 kwi 2015, o 16:29
Lokalizacja: KO00AF

Poprzednia strona

Posty: 18 • Strona 2 z 21, 2

Powrót do Pytania i odpowiedzi

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości