Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

Plugin do tsa i mody (problem)

Masz pytanie do nas? Pytanie w sprawie społeczności? Pisz tutaj.
Posty: 18 • Strona 1 z 21, 2

Plugin do tsa i mody (problem)

Postprzez Prey » 5 lut 2016, o 15:36

Jak wsadzić pluginy do tsa ?
Nie widzę na ts w pluginach możliwości dodania tych pluginów.
I jeszcze jedno pytanie o mody,czy mody trzeb wrzucić gdzieś konkretnie w pliki czy do listy głównej jak zrobiłem ale nie widzę żeby coś się stało z nimi.
Prey
Avatar użytkownika

Posty: 9
Dołączył(a): 1 lut 2016, o 13:24

Re: Plugin do tsa i mody (problem)

Postprzez Famas » 5 lut 2016, o 15:39

Pluginy ts:

Wrzuć je do folderu Plugins w folderze TS3. Następnie odpalasz go w TS3 -> Ustawienia -> Plguiny

Mody A3C:

Wrzucasz foldery zaczynające się od @xxx do folderu głównego Army3 razem z naszym launcherem (Repo -> Aplikacje).
Musi to wyglądać tak(oczywiście mam dużo więcej innych modów ;) ):

Obrazek

Oraz launcher:

Obrazek
Ostatnio edytowano 5 lut 2016, o 15:40 przez Famas, łącznie edytowano 2 razy
Famas
Avatar użytkownika

Posty: 326
Dołączył(a): 6 gru 2014, o 15:31
Lokalizacja: Szczecin

Re: Plugin do tsa i mody (problem)

Postprzez Alduric » 5 lut 2016, o 15:40

Karny chuj w dupe za @mcc_sandbox :fffuuu:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Alduric
Szogun A3C
Avatar użytkownika
Szogun A3C
Karts DLCMarksman DLC

Posty: 4165
Dołączył(a): 3 mar 2013, o 03:48

Re: Plugin do tsa i mody (problem)

Postprzez Famas » 5 lut 2016, o 15:41

@Aldur

Cza se radzić bez edytora 3D (na razie) ;P
Famas
Avatar użytkownika

Posty: 326
Dołączył(a): 6 gru 2014, o 15:31
Lokalizacja: Szczecin

Re: Plugin do tsa i mody (problem)

Postprzez Prey » 6 lut 2016, o 16:34

Mam brak dostępu do launchera jak naciskam pobierz wyskakuje okno Błąd dostępu
Prey
Avatar użytkownika

Posty: 9
Dołączył(a): 1 lut 2016, o 13:24

Re: Plugin do tsa i mody (problem)

Postprzez Famas » 6 lut 2016, o 16:44

Przed sekundą sam pobrałem dla pewności, wszystko działa
Famas
Avatar użytkownika

Posty: 326
Dołączył(a): 6 gru 2014, o 15:31
Lokalizacja: Szczecin

Re: Plugin do tsa i mody (problem)

Postprzez t0ffi » 6 lut 2016, o 17:15

Prey napisał(a):Mam brak dostępu do launchera jak naciskam pobierz wyskakuje okno Błąd dostępu


Próbuj do skutku.
ObrazekObrazek
t0ffi
St Plutonowy
Avatar użytkownika
St Plutonowy

Posty: 808
Dołączył(a): 6 kwi 2015, o 16:29
Lokalizacja: KO00AF

Re: Plugin do tsa i mody (problem)

Postprzez Prey » 7 lut 2016, o 10:59

Nadal nie działa
http://imgur.com/xuZCAnC
Prey
Avatar użytkownika

Posty: 9
Dołączył(a): 1 lut 2016, o 13:24

Re: Plugin do tsa i mody (problem)

Postprzez Alduric » 7 lut 2016, o 12:02

Spr. teraz.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Alduric
Szogun A3C
Avatar użytkownika
Szogun A3C
Karts DLCMarksman DLC

Posty: 4165
Dołączył(a): 3 mar 2013, o 03:48

Re: Plugin do tsa i mody (problem)

Postprzez Prey » 7 lut 2016, o 12:47

Nadal
Prey
Avatar użytkownika

Posty: 9
Dołączył(a): 1 lut 2016, o 13:24

Następna strona

Posty: 18 • Strona 1 z 21, 2

Powrót do Pytania i odpowiedzi

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości