Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

Pójdzie (2) ;-;

Masz pytanie do nas? Pytanie w sprawie społeczności? Pisz tutaj.
Posty: 6 • Strona 1 z 1

Pójdzie (2) ;-;

Postprzez Marcys1906 » 21 gru 2015, o 16:59

Intel(R) Core(TM) i5-2430M CPU @ 2.40GHz
6 GB RAM
Win 7
GeForce GT 540M

Pixel Shader version 5.0
Vertex Shader version 5.0
Dedicated Video RAM 1024 MB

Powtarzam ponieważ ktoś poprzedni zamknął a się nie wyjaśniło ponieważ pare osób mówiło że pójdzie pare że malo fps ale pójdzie a pare że w ogóle nie pójdzie także nic z tego nie wyniosłem a temat został zamknięty.
Mój laptop spełnia minimalne wymagania więc nie wiem... ??
Jak już ktos podaje czy pójdzie czy nie prosze o jakiś argument na to, a nie tak jak jakiś kolega (Nie, nie pójdzie) :(
Pozdrawiam
Marcys1906
Avatar użytkownika

Posty: 7
Dołączył(a): 21 gru 2015, o 11:29

Re: Pójdzie (2) ;-;

Postprzez Kertus » 21 gru 2015, o 17:04

Powiem tak, pójdzie ale będzie poniżej 25 fps w szczerym polu a w mieście ok 8. Jeśli Tobie to nie przeszkadza to proszę bardzo.
Ja mam sprzęt PC:
Intel Core i3-3220 2x 3.3 GHz Ivy-Bridge 3 M Cache
Gainward GTX 460 GS OC 1 GB
8 GB RAM GoodRAM
Win 10
I mi to średnio chodzi na +40 fps w szczerym polu a w mieście spadki do 15 fps, ale daję radę. Jako, że masz słabszy sprzęt oraz lapka to nie polecam.
Ponadto najniższe ustawienia army nie dają najwięcej fps.
Kertus
Avatar użytkownika

Posty: 157
Dołączył(a): 28 wrz 2015, o 21:58
Lokalizacja: Prawie Bieszczady

Re: Pójdzie (2) ;-;

Postprzez Marcys1906 » 21 gru 2015, o 17:10

Tzn wiesz wole się dowiedzieć dobrze bo w dayz mi mówiono, że nie ma szans a śmiga ładnie ;)
Marcys1906
Avatar użytkownika

Posty: 7
Dołączył(a): 21 gru 2015, o 11:29

Re: Pójdzie (2) ;-;

Postprzez Adex » 21 gru 2015, o 17:12

Arma potrzebuje głównie procesora a z takim prockiem to ty daleko nie zajdziesz
niby i5 jest ale słabe ma taktowanie

Wystarczy misja na 40-50 osób i masz pokaz slajdów
Adex
Avatar użytkownika

Posty: 655
Dołączył(a): 20 mar 2015, o 14:07

Re: Pójdzie (2) ;-;

Postprzez Marcys1906 » 21 gru 2015, o 17:15

Dobra nic, zaryzykuję i tak będę kupować nowego PC'ta za niedługo więc, dzięki za wszelkie info.
Do Zamknięcia
Marcys1906
Avatar użytkownika

Posty: 7
Dołączył(a): 21 gru 2015, o 11:29

Re: Pójdzie (2) ;-;

Postprzez unCool » 21 gru 2015, o 17:27

Wpisz se w youtube twoją specyfikacje po czym dodaj "arma3" w tytule filmu i masz odpowiedź.
ObrazekObrazek
unCool
St Plutonowy
Avatar użytkownika
St Plutonowy

Posty: 200
Dołączył(a): 27 wrz 2015, o 09:36


Posty: 6 • Strona 1 z 1

Powrót do Pytania i odpowiedzi

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości