Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

Instalacja army

Masz pytanie do nas? Pytanie w sprawie społeczności? Pisz tutaj.
Posty: 2 • Strona 1 z 1

Instalacja army

Postprzez szere__gowy » 24 lis 2015, o 23:27

Witam , ponieważ jestem nowy w tej grze postanowiłem zgłosić się do was po radę . Kupiłem sobie klucz do army na steam i go aktywowalem. Ladnie pieknie mi sie wszystko zainstalowalo ale gdy chce uruchomic gre to wyskakuje mi jakis blad z microsoft. Teamwork i jakies blokady . Co mam teraz zrobić bo naprwde nie wiem? Z góry dzięki za info
szere__gowy
Avatar użytkownika

Posty: 5
Dołączył(a): 24 lis 2015, o 23:17

Re: Instalacja army

Postprzez Blaster » 24 lis 2015, o 23:33

Teamwork ;D

service packa zainstaluj do systemu. A najlepiej to wejdz tutaj przepisz co ci wyskoczyło i naciśnij Enter
Obrazek
Blaster
St Plutonowy
Avatar użytkownika
St Plutonowy

Posty: 566
Dołączył(a): 26 mar 2014, o 21:19
Lokalizacja: Bydgoszcz


Posty: 2 • Strona 1 z 1

Powrót do Pytania i odpowiedzi

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości