Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

DVD ArmA III

Masz pytanie do nas? Pytanie w sprawie społeczności? Pisz tutaj.
Posty: 56 • Strona 4 z 61, 2, 3, 4, 5, 6

Re: DVD ArmA III

Postprzez Blaster » 17 lis 2015, o 12:40

Ja kupiłem na keye.pl za 61 zł i to półtora roku temu. Okazało się wtedy że podany przez nich klucz nie działa... Czekałem 3 dni na wyjaśnienie sprawy i dostałem nowy klucz który już działał.
Obrazek
Blaster
St Plutonowy
Avatar użytkownika
St Plutonowy

Posty: 566
Dołączył(a): 26 mar 2014, o 21:19
Lokalizacja: Bydgoszcz

Re: DVD ArmA III

Postprzez Adex » 17 lis 2015, o 14:45

Co do tego czekania na podesłanie dobrego klucza to zawsze z tym są jaja jeżeli chodzi o zakup gier. Wyobraź sobie że kiedyś kupowałem Bf'a 3 w mediamarkt okazało się że kod jest już wykorzystany. kontakt z działem pomocy też nic nie pomógł , a jak pojechałem do sklepu zwrócić grę to kazali mi czekać ponad 2 tygodnie aż mi wygenerują nowy kod... Koniec końców po 2 tygodniach udało się ogarnąć całą sprawe.
Adex
Avatar użytkownika

Posty: 655
Dołączył(a): 20 mar 2015, o 14:07

Re: DVD ArmA III

Postprzez unCool » 17 lis 2015, o 15:59

Może nie na temat, ale też miałem kiedyś problem z kluczem. W 2011-12 kupowałem klucz do bfbc2 na allegro, cdkey był częściowo sprawny, tzn wszystko działało, ale gry nie dało się dodać do biblioteki origin. Kontaktowałem się z supportem, odpowiedzieli mi, że to wina keya z nielegalnego źródła, zgłosiłem się do sklepu w którym go kupiłem, odpisali mi, że mogą tylko kasę zwrócić bo już nie handlują batlefildem i nie ma możliwości wymiany. Pomyślałem sobie, że je* to będę grał bez origina.. i tak minęły 4 lata, aż tu nagle, wchodzę miesiąc temu na konto, a tam co ? bfbc2 przypisany do biblioteki.

Wniosek taki, że kody z allegro mogą być lewe, tyle.
ObrazekObrazek
unCool
St Plutonowy
Avatar użytkownika
St Plutonowy

Posty: 200
Dołączył(a): 27 wrz 2015, o 09:36

Re: DVD ArmA III

Postprzez LaFesta » 20 lis 2015, o 00:40

Witam
zamówiłem właśnie wersję pudełkową :)
teraz tylko cierpliwe czekanie na kuriera a potem zabawa... w pobieranie wszystkiego

jak będę miał jakieś problemy to zgłoszę się. A i dzięki wielkie wszystkim za pomoc, rozwialiście moje niepewności co bardzo mi pomogło.
Pozdrawiam :)
LaFesta
Avatar użytkownika

Posty: 16
Dołączył(a): 8 lis 2015, o 22:12

Re: DVD ArmA III

Postprzez LaFesta » 27 lis 2015, o 01:06

witam ponownie :)

mam w końcu Arme i teraz tak, mam kilka niejasności a więc zainstalowałem, od razu po zainstalowaniu automatycznie załączyła się aktualizacja gry, trwało to mniej więcej 3 i pół godziny i powiedzcie mi czy to już wszystko ? czy to była całkowita aktualizacja i nie muszę sam dalej ręcznie dokończyć aktualizacji, żeby mieć pełną wersję gry ?
zaktualizowało do wersji 1,52

z góry dziękuję .
LaFesta
Avatar użytkownika

Posty: 16
Dołączył(a): 8 lis 2015, o 22:12

Re: DVD ArmA III

Postprzez Adex » 27 lis 2015, o 02:18

Generalnie na 99,9 procent steam zainstalowal wszystko co bylo potrzebne do uruchomienia gry. Niestety teraz dokladnej wersji ci nie podam bo pisze z telefonu. Jezeli gra na steamie ci dziala to jest dobrze :)
Adex
Avatar użytkownika

Posty: 655
Dołączył(a): 20 mar 2015, o 14:07

Re: DVD ArmA III

Postprzez Darius88k » 27 lis 2015, o 02:35

Zadajesz pytania na które uzyskałeś już wcześniej odpowiedzi ( chyba nie za bardzo używasz steama)
ObrazekObrazekObrazek
Darius88k
St Plutonowy
Avatar użytkownika
St Plutonowy

Posty: 122
Dołączył(a): 30 lip 2013, o 18:05

Re: DVD ArmA III

Postprzez LaFesta » 28 lis 2015, o 01:15

Darius masz rację, po prostu chciałem być pewny , że mam wszystko, no i raczej jest wszystko, kampania, dlc zeus, gra śmiga ślicznie, raczej nie brakuje niczego :)
Powiedzcie mi jedno, chcę wejść np. na jakiś serwer i tam w prawym dolnym rogu jest tabelka dodatki... czy tu chodzi o to, aby grać na danym serwerze muszę posiadać wymienione w tej tabelce rzeczy ? (oczywiście to jest pytanie na przyszłość, jak na razie staram się opanować podstawy)
LaFesta
Avatar użytkownika

Posty: 16
Dołączył(a): 8 lis 2015, o 22:12

Re: DVD ArmA III

Postprzez Alduric » 28 lis 2015, o 01:18

Arma to platforma i w 90% nie da się w to grac jak w BFa, nei ma otwartych serwerów gdzie wchodzisz i grasz.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Alduric
Szogun A3C
Avatar użytkownika
Szogun A3C
Karts DLCMarksman DLC

Posty: 4168
Dołączył(a): 3 mar 2013, o 03:48

Re: DVD ArmA III

Postprzez unCool » 28 lis 2015, o 01:51

Te dodatki to nic innego jak mody które musisz pobrać by uczestniczyć w rozgrywce. Zanim zapytasz.. By pobrać mody najwygodniej jest zainstalować sobie a3launcher który zrobi wszystko za ciebie kiedy bd chciał dołączyć do któregoś z serwerów.
ObrazekObrazek
unCool
St Plutonowy
Avatar użytkownika
St Plutonowy

Posty: 200
Dołączył(a): 27 wrz 2015, o 09:36

Poprzednia stronaNastępna strona

Posty: 56 • Strona 4 z 61, 2, 3, 4, 5, 6

Powrót do Pytania i odpowiedzi

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

cron