Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

Czy można zwiększyć poziom głośności w Acre 2 ?

Masz pytanie do nas? Pytanie w sprawie społeczności? Pisz tutaj.
Posty: 6 • Strona 1 z 1

Czy można zwiększyć poziom głośności w Acre 2 ?

Postprzez Potfur » 29 cze 2015, o 13:02

Dzień dobry.
Szybkie pytanko ,Czy można zwiększyć poziom głośności w samym Acre 2 ?
Chodzi o to ze podczas gry mało co rozumiem co do mnie koledzy mówią(nawet ci którzy są blisko) ,a w szczególności gdy są jakieś hałasy typu pojazdy a o walce to już nie wspomnę.Poziom na ts 3 mam ustawiony na +16db .
Potfur
Avatar użytkownika

Posty: 15
Dołączył(a): 23 cze 2015, o 15:32
Lokalizacja: Pau

Re: Czy można zwiększyć poziom głośności w Acre 2 ?

Postprzez DaWiD96 » 29 cze 2015, o 13:07

Mam podobnie, niektórych bardzo słabo słychać w bliskiej odległości, nawet jak nie mam stoperów.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
DaWiD96
St Plutonowy
Avatar użytkownika
St Plutonowy

Posty: 1532
Dołączył(a): 10 cze 2013, o 14:09
Lokalizacja: Kępno (Wielkopolska)

Re: Czy można zwiększyć poziom głośności w Acre 2 ?

Postprzez Alduric » 29 cze 2015, o 13:24

TS3 -> plugins -> ACRE -> Settings
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Alduric
Szogun A3C
Avatar użytkownika
Szogun A3C
Karts DLCMarksman DLC

Posty: 4171
Dołączył(a): 3 mar 2013, o 03:48

Re: Czy można zwiększyć poziom głośności w Acre 2 ?

Postprzez Kirlen » 29 cze 2015, o 14:15

Jeżeli tylko niektórych bardzo słabo słychać, to problem nie leży po waszej stronie a ich...

Wiele osób jak sprawdzałem odruchowo klika TAB+SCROLL, nie wiem czy przyzwyczajenie z TFARa czy czego, ale taki skrót klawiszowy zmienia na szept-krzyk itp. w 9 wariantach.

Na ostatniej misji z 6 osobom zwróciłem na to uwagę...
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Kirlen
St Plutonowy
Avatar użytkownika
St Plutonowy

Posty: 375
Dołączył(a): 13 wrz 2014, o 01:23

Re: Czy można zwiększyć poziom głośności w Acre 2 ?

Postprzez piciek » 29 cze 2015, o 14:19

Tak jak napisał Alduric + można wyciszyć bardziej grę poprzez ustawienia dźwięku w Armie ;)
Obrazek
piciek
Plutonowy
Avatar użytkownika
Plutonowy

Posty: 620
Dołączył(a): 16 wrz 2014, o 10:32
Lokalizacja: Poznań

Re: Czy można zwiększyć poziom głośności w Acre 2 ?

Postprzez Potfur » 29 cze 2015, o 19:22

Dziękuję chłopaki za odpowiedzi ,będę testował na następnej misji ;P
Potfur
Avatar użytkownika

Posty: 15
Dołączył(a): 23 cze 2015, o 15:32
Lokalizacja: Pau


Posty: 6 • Strona 1 z 1

Powrót do Pytania i odpowiedzi

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

cron