Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

acre

Masz pytanie do nas? Pytanie w sprawie społeczności? Pisz tutaj.
Posty: 3 • Strona 1 z 1

acre

Postprzez Kirlen » 14 kwi 2015, o 08:22

Posiadam takie skromne pytanie do administracji, czy była by w przyszłości możliwość że przejdziemy na acre/acre2? Zdaje sobie sprawę z tego że na obecną chwile nowe acre jest strasznie dziurawe i pewnie nie jest to najlepsze dla serwera, niemniej jednak cały czas sledze postępy tej modyfikacji i nie ukrywam że bardzo mi się podoba przy czym jednocześnie dostaje frustracji przy obecnym task force, nerwy mi już wysiadają od tego radia.

Nie chce robić sobie nadziei, bo wiem że acre2 było testowane, chodzi mi tylko o informacje czy wgl wchodzi to przy wydaniu nowego acre w grę.
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Kirlen
St Plutonowy
Avatar użytkownika
St Plutonowy

Posty: 375
Dołączył(a): 13 wrz 2014, o 01:23

Re: acre

Postprzez Alduric » 14 kwi 2015, o 08:57

Raczej nie. Do dziś nic dobrego z acre nie wyszło i raczej nie będziemy się interesować juz tym modem. Tfar działa x1000 razy lepiej.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Alduric
Szogun A3C
Avatar użytkownika
Szogun A3C
Karts DLCMarksman DLC

Posty: 4171
Dołączył(a): 3 mar 2013, o 03:48

Re: acre

Postprzez Kirlen » 14 kwi 2015, o 09:17

rozumiem, dzięki za odp.
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Kirlen
St Plutonowy
Avatar użytkownika
St Plutonowy

Posty: 375
Dołączył(a): 13 wrz 2014, o 01:23


Posty: 3 • Strona 1 z 1

Powrót do Pytania i odpowiedzi

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości