Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

Czy Arma 3 pójdzie na takim komputerze?

Masz pytanie do nas? Pytanie w sprawie społeczności? Pisz tutaj.
Posty: 3 • Strona 1 z 1

Czy Arma 3 pójdzie na takim komputerze?

Postprzez Stanczyk » 2 lis 2014, o 12:27

Procesor AMD A8-5600K APU Radeon(tm) HD Graphics 3.60 GHz czterordzeniowy

Ram 8GB

64 bitowy system operacjny win8, procesor x64


karta graficzna NVIDIA GeForce GTX 660

dysk 500GB


Jak tak, to na jakich ustawieniach?
Ostatnio edytowano 2 lis 2014, o 12:30 przez Stanczyk, łącznie edytowano 1 raz
Stanczyk
Avatar użytkownika

Posty: 1
Dołączył(a): 2 lis 2014, o 12:23

Re: Czy Arma pójdzie na takim komputerze?

Postprzez AdamiX » 2 lis 2014, o 12:30

Pójdzie. Wysokie/średnie na luzie.
AdamiX
St Plutonowy
Avatar użytkownika
St Plutonowy

Posty: 785
Dołączył(a): 2 paź 2014, o 10:56

Re: Czy Arma pójdzie na takim komputerze?

Postprzez ChiggyXX » 2 lis 2014, o 12:31

https://www.dropbox.com/s/p1tm44ycrobqc ... a.rar?dl=0

Na tych spokojnie powinno ci to chodzic płynnie . To moje ustawienia , mam tą samą kartę , trochę mocniejszy procesor ale powinno być ok
ChiggyXX
Avatar użytkownika

Posty: 589
Dołączył(a): 15 mar 2013, o 18:38


Posty: 3 • Strona 1 z 1

Powrót do Pytania i odpowiedzi

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość