Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

Czy pójdzie mi Arma 3?

Masz pytanie do nas? Pytanie w sprawie społeczności? Pisz tutaj.
Posty: 14 • Strona 2 z 21, 2

Re: Czy pójdzie mi Arma 3?

Postprzez Osiek » 1 paź 2014, o 12:44

Ja mam AMD i nie narzekam na FPS mam stale 40 :D
Osiek
Avatar użytkownika

Posty: 283
Dołączył(a): 28 wrz 2013, o 17:55
Lokalizacja: Toruń

Re: Czy pójdzie mi Arma 3?

Postprzez Peterov » 1 paź 2014, o 13:29

A gadacie, ja dawałem radę przez pół roku na procku Q8200 2,33Ghz, RAM 4GB, GeForce GTS 250 na 15 fpsach ;]
Peterov
Avatar użytkownika

Posty: 127
Dołączył(a): 8 gru 2013, o 12:23

Re: Czy pójdzie mi Arma 3?

Postprzez piciek » 1 paź 2014, o 14:13

Wyrazy współczucia Peterov :) w moim przypadku nie jest tak źle, ale muszę ciągle pilnować karty graficznej. Wypada z niej jeden z dwóch wiatraków, a na jednym nie wyrabia co skutkuje wyłączeniem karty graficznej ;D Nie wiem jak mam zrobić tak, aby nie wypadało, przykleić czy jak. GeForce GTX 560 Ti
Obrazek
piciek
Plutonowy
Avatar użytkownika
Plutonowy

Posty: 620
Dołączył(a): 16 wrz 2014, o 10:32
Lokalizacja: Poznań

Re: Czy pójdzie mi Arma 3?

Postprzez Ares » 1 paź 2014, o 16:24

chłopaki naprawdę nie macie źle w porównaniu do mnie, cóż ja mam powiedzieć muszę grać na laptopie i3-2310M @ 2.10GHz, GeForce Gt520Mx, 4GB Ram, przy rozgrywkach aż się poci
Ares
Avatar użytkownika

Posty: 159
Dołączył(a): 28 mar 2014, o 20:08
Lokalizacja: Warmia-Mazury

Poprzednia strona

Posty: 14 • Strona 2 z 21, 2

Powrót do Pytania i odpowiedzi

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości