Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

Arma 3 wymagania!

Masz pytanie do nas? Pytanie w sprawie społeczności? Pisz tutaj.
Posty: 11 • Strona 1 z 21, 2

Arma 3 wymagania!

Postprzez eN3rdzik » 27 cze 2014, o 15:41

Witam
Chciałbym się was zapytać czy nie będę miał lagów na tym kompie???
karta graficzna GeForce 9600 GT
procesor inter core E8200
ram 2BG
płyta główna gigabyte series ga ep3 ds3
windows 7

Jak wezme w grze na minimalne ustawienia nie bede mial lagow jak myslicie opłaca sie kupic arme 3?
eN3rdzik
Avatar użytkownika

Posty: 4
Dołączył(a): 27 cze 2014, o 15:36

Re: Arma 3 wymagania!

Postprzez seyren » 27 cze 2014, o 15:42

Będziesz miał.
seyren
Avatar użytkownika

Posty: 629
Dołączył(a): 5 paź 2013, o 17:40

Re: Arma 3 wymagania!

Postprzez eN3rdzik » 27 cze 2014, o 15:45

Na pewno?
A jaka gre polecasz mi kupić podobną do army 3 albo ogólnie jaka gre polecasz ;d?
eN3rdzik
Avatar użytkownika

Posty: 4
Dołączył(a): 27 cze 2014, o 15:36

Re: Arma 3 wymagania!

Postprzez Alduric » 27 cze 2014, o 15:46

Spróbuj counter strike, powinno Ci jako tako chodzić.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Alduric
Szogun A3C
Avatar użytkownika
Szogun A3C
Karts DLCMarksman DLC

Posty: 4161
Dołączył(a): 3 mar 2013, o 03:48

Re: Arma 3 wymagania!

Postprzez seyren » 27 cze 2014, o 15:51

eN3rdzik napisał(a):Na pewno?
A jaka gre polecasz mi kupić podobną do army 3 albo ogólnie jaka gre polecasz ;d?


Operation Flashpoint Cold War Crisis
seyren
Avatar użytkownika

Posty: 629
Dołączył(a): 5 paź 2013, o 17:40

Re: Arma 3 wymagania!

Postprzez Cyngiel » 27 cze 2014, o 15:59

Uprzedzając potencjalne pytanie co dokupić żeby arma 3 działała: Intel i7, przynajmniej 8 giga ramu i przynajmniej GTX 660.
Możesz kupić i5, ale nie będziesz miał HT z którego arma korzysta.

Arma 2 też ci nie poleci, optymalizacja 2 i 3 jest prawie identyczna.
Cyngiel
Avatar użytkownika
Karts DLCHelicopters DLCMarksman DLC

Posty: 212
Dołączył(a): 21 paź 2013, o 17:57

Re: Arma 3 wymagania!

Postprzez eN3rdzik » 27 cze 2014, o 16:01

Mam cs 1.6, cs go,
i mi to bez problemu działa...
Macie jakies podobne gry fajne?
O i czy PAYDAY 2 pojdzie mi na minimalnych ustawieniach?
eN3rdzik
Avatar użytkownika

Posty: 4
Dołączył(a): 27 cze 2014, o 15:36

Re: Arma 3 wymagania!

Postprzez Cyngiel » 27 cze 2014, o 16:10

eN3rdzik napisał(a):Mam cs 1.6, cs go,
i mi to bez problemu działa...
Macie jakies podobne gry fajne?
O i czy PAYDAY 2 pojdzie mi na minimalnych ustawieniach?


Obrazek
Cyngiel
Avatar użytkownika
Karts DLCHelicopters DLCMarksman DLC

Posty: 212
Dołączył(a): 21 paź 2013, o 17:57

Re: Arma 3 wymagania!

Postprzez eN3rdzik » 27 cze 2014, o 16:16

Szkoda ze ty kurwa rozumiesz , taki kurwa mądry się czujesz?
eN3rdzik
Avatar użytkownika

Posty: 4
Dołączył(a): 27 cze 2014, o 15:36

Re: Arma 3 wymagania!

Postprzez seyren » 27 cze 2014, o 16:23

Ludzie chcą pomóc, a Ty ich wyzywasz? Przypominam, że wszystkie te gry są od 16 lat, a dla krnąbrnych dzieci nie ma u nas miejsca.
seyren
Avatar użytkownika

Posty: 629
Dołączył(a): 5 paź 2013, o 17:40

Następna strona

Posty: 11 • Strona 1 z 21, 2

Powrót do Pytania i odpowiedzi

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości