Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

Arma 3 contact

Masz pytanie do nas? Pytanie w sprawie społeczności? Pisz tutaj.
Posty: 14 • Strona 2 z 21, 2

Re: Arma 3 contact

Postprzez Jonny » 1 lip 2019, o 18:12

Nie będziesz mógł wejść na serwer tylko wtedy kiedy jest na nim mapa z dlc. Jeśli chodzi o assety to będąc na serwerze będziesz je widzieć ale nie będziesz mógł do nich wsiąść na miejsca funkcyjne typu strzelec kierowca pilot oraz używac mundurów i broni z dlc.

Edit: u nas zawsze znajdzie się slot nie wymagający dlc na misji więc polecam Ci teraz kupić apexa jeśli chcesz a potem to co będziesz uważał za potrzebne do twojego stylu rozgrywki
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Jonny
Sierżant
Avatar użytkownika
Sierżant

Posty: 215
Dołączył(a): 10 sty 2016, o 17:36
Lokalizacja: 80.151741, 32.122988

Re: Arma 3 contact

Postprzez Sarlack » 1 lip 2019, o 18:48

dokładnie jak wyżej - pomijając mapy (bo z oczywistych względów po prostu nie będziesz mógł grać wówczas) - to jedyny ból jaki będzie Ciebie dotyczył to nie możność polatania samolotem z Jetsów, czy tam helką z Helicopters. Co do broni i mundurów tutaj sprawa z tego co pamiętam ma się nieco inaczej - bo o ile dobrze pamiętam, to daje się wziąć do ręki dajmy na to karabin z Marksmana, tyle, że wyskakują wtedy te wkurwiające znaczki co chwila, kup dlc kup dlc ;p
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Sarlack
Generał
Avatar użytkownika
Generał

Posty: 1804
Dołączył(a): 29 gru 2014, o 03:06
Lokalizacja: Toruń

Re: Arma 3 contact

Postprzez Jonny » 1 lip 2019, o 18:55

Sarkack broni nie weźmiesz bodajże do ręki bez skryptu lub rozpoczynając z dana bronią. Jak jednak to ominiesz jakoś to wtedy pokazują ci się komunikaty o zakupie. Tu zaznaczam że mogę się mylić bo mam wszystkie dlc ale tak to na początku działało.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Jonny
Sierżant
Avatar użytkownika
Sierżant

Posty: 215
Dołączył(a): 10 sty 2016, o 17:36
Lokalizacja: 80.151741, 32.122988

Re: Arma 3 contact

Postprzez RedWhite » 1 lip 2019, o 19:00

Możesz używać broni, ale wyskakują Ci cały czas emblematy danego DLC a na końcu sugeruje Ci żebyś je kupił.
RedWhite
Avatar użytkownika

Posty: 138
Dołączył(a): 26 lis 2018, o 21:56
Lokalizacja: Radomsko

Poprzednia strona

Posty: 14 • Strona 2 z 21, 2

Powrót do Pytania i odpowiedzi

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość