Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

Spikit+arma3

Dział dotyczący gry Arma 3
Posty: 3 • Strona 1 z 1

Spikit+arma3

Postprzez gogman_ » 16 mar 2016, o 08:17

Witam
Chcę wykorzystać program spikit do komunikacji głosowej w arma3. A dokładnie chodzi mi o kierowanie drużyną (komputer) za pomocą komend głosowych. Czy ktoś z Was ma doświadczenie w tej sprawie:
Jak połączyć spikit z arma3 ?

https://www.youtube.com/watch?v=uKufznN ... e=youtu.be
gogman_
Avatar użytkownika

Posty: 23
Dołączył(a): 1 lis 2014, o 10:22

Re: Spikit+arma3

Postprzez gogman_ » 16 mar 2016, o 10:49

Ok najwidoczniej darmowa wersja nie posiada zakładki "klawisze" gdzie można wpisywać kombinacje klawiszowe odpowiadające za komendę i nadać tej kombinacji polecenie głosowe. :/
Na filmiku widać zakładkę "napisy" natomiast pobierając program tej zakładki brakuje ... lipa straszna.
https://www.youtube.com/watch?v=PfAkohsL3DY

Pozdrawiam
gogman_
Avatar użytkownika

Posty: 23
Dołączył(a): 1 lis 2014, o 10:22

Re: Spikit+arma3

Postprzez Ajgor » 27 cze 2016, o 07:03

W v. 1.9.4.0 tej zakładki nie ma. Nie jest potrzebna. (zapoznaj się z instrukcją!) Spikit działa z Armą bez najmniejszych kłopotów. Szkoda tylko że nie da się w tej chwili kupić licencji. Da się grać i sterować ekipą z tym 3 sec. opóźnieniem, ale chciało by się natychmiastowego wykonywania poleceń. Przeszedłem sobie kilkanaście misji przy pomocy Spikita i sprawdził się bardzo dobrze! Bardzo chcę kupić licencję, ale od 3mc. nie udało mi się skontaktować z twórcą tego oprogramowania.
Ajgor
Avatar użytkownika

Posty: 1
Dołączył(a): 8 maja 2014, o 12:43


Posty: 3 • Strona 1 z 1

Powrót do Arma 3

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości