Scenariusze ze śmigłowcami wsparcia

Dział dotyczący gry Arma 3
Posty: 15 • Strona 2 z 21, 2

Re: Scenariusze ze śmigłowcami wsparcia

Postprzez DaWiD96 » 8 lut 2016, o 12:45

HeatclifF nie masz pojęcia o robieniu typowych misji. 80% misji nie posiada żadnego skryptu a opierają się tylko i wyłącznie na wyzwalaczach i modułach. Więc zdecyduj czy nie robisz misji bo: nie potrafisz pisać skryptów czy nie masz na to czasu. Wspominanie o tym co jakiś czas nic nie wnosi w życiu grupy.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
DaWiD96
Sierżant
Avatar użytkownika
Sierżant

Posty: 1420
Dołączył(a): 10 cze 2013, o 14:09
Lokalizacja: Kępno (Wielkopolska)

Re: Scenariusze ze śmigłowcami wsparcia

Postprzez Famas » 8 lut 2016, o 13:31

@Heatcliff

Jeśli chcesz, to złap mnie dzisiaj na TS, może moja wiedza na temat MM nie jest jakoś wybitna ale spróbujemy coś pokombinować ;)
Famas
Avatar użytkownika

Posty: 326
Dołączył(a): 6 gru 2014, o 15:31
Lokalizacja: Szczecin

Re: Scenariusze ze śmigłowcami wsparcia

Postprzez Heatcliff » 8 lut 2016, o 23:12

Dawid - Słabo idzie mi przyswajanie tych wszystkich linijek poleceń. Poszukam trochę i zapiszę je sobie gdzieś. Może uda mi się je jakoś sensownie wykorzystać

Famas - Niestety dzisiaj jestem mocno zajęty, więc nie mogłem wejść na ts'a. Może kiedy indziej skorzystam z Twojej propozycji. Dzięki
Heatcliff
Avatar użytkownika

Posty: 60
Dołączył(a): 21 sty 2016, o 12:01
Lokalizacja: Okolicy Wawy

Re: Scenariusze ze śmigłowcami wsparcia

Postprzez Artike » 8 lut 2016, o 23:30

Jak wejdzie edytor 3D to i ja sie nauczę ;) 160th i PJ będą wszech obecni :D
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Artike
Plutonowy
Avatar użytkownika
Plutonowy
Karts DLCHelicopters DLCMarksman DLC

Posty: 305
Dołączył(a): 30 cze 2014, o 13:07
Lokalizacja: Mazowieckie Serock

Re: Scenariusze ze śmigłowcami wsparcia

Postprzez DaWiD96 » 9 lut 2016, o 15:25

Heatcliff czuje się jakbym pisał w innym języku dla ciebie nieznanym. Rozpakuj sobie misję na której grałeś np. Vox populi(C:\Users\nazwakonta\AppData\Local\Arma 3\MPMissionsCache) za pomocą np. PBO manager i mi powiedz gdzie widzisz jakieś skomplikowane skrypty.
Powiem ci z góry że nie ma. I powtarzam jeszcze raz do stworzenia misji nie są niezbędne skomplikowane skrypty . Jeśli potrzebujesz jakiegoś skryptu to prosisz o niego na forum albo jakiegoś konkretnego MM lub Szwedzika. Jeśli teraz nadal tego nie ogarniasz to ja się poddaje. :Rufkm:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
DaWiD96
Sierżant
Avatar użytkownika
Sierżant

Posty: 1420
Dołączył(a): 10 cze 2013, o 14:09
Lokalizacja: Kępno (Wielkopolska)

Poprzednia strona

Posty: 15 • Strona 2 z 21, 2

Powrót do Arma 3

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość