Komputer

Dział dotyczący gry Arma 3
Posty: 5 • Strona 1 z 1

Komputer

Postprzez DudusMen » 4 lis 2015, o 17:42

Witam chciałbym zagrać w tą gre lecz nie wiem co wymienic w aktualnym kompie czy wogle oplaca mi sie cos wymieniac czy kupic nowy ?
ATI Radeon HD 4600 Series
AMD Athlon(tm) II X2 245 Processor 2.90ghz
4gb DDR2
DudusMen
Avatar użytkownika

Posty: 1
Dołączył(a): 4 lis 2015, o 17:32

Re: Komputer

Postprzez Calis » 4 lis 2015, o 17:52

Tak
ObrazekObrazekObrazek
Calis
St Plutonowy
Avatar użytkownika
St Plutonowy

Posty: 711
Dołączył(a): 2 wrz 2013, o 20:39
Lokalizacja: Gdynia

Re: Komputer

Postprzez Narabek » 4 lis 2015, o 18:02

Calis napisał(a):Tak

Tak ? :P
Narabek
Avatar użytkownika

Posty: 60
Dołączył(a): 14 paź 2015, o 19:36
Lokalizacja: Wrocław

Re: Komputer

Postprzez Staffo » 4 lis 2015, o 18:25

potwierdzam to co Calis napisał
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Staffo
Młodszy chorąży sztabowy
Avatar użytkownika
Młodszy chorąży sztabowy
Karts DLCHelicopters DLCMarksman DLC

Posty: 1078
Dołączył(a): 2 mar 2014, o 20:50
Lokalizacja: Lublin

Re: Komputer

Postprzez Calis » 4 lis 2015, o 18:31

Wystarczy przejrzeć forum. Najlepsza odpowiedź na jego pytanie to ten post -> viewtopic.php?f=18&t=5207&start=20#p33040
ObrazekObrazekObrazek
Calis
St Plutonowy
Avatar użytkownika
St Plutonowy

Posty: 711
Dołączył(a): 2 wrz 2013, o 20:39
Lokalizacja: Gdynia


Posty: 5 • Strona 1 z 1

Powrót do Arma 3

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość