Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

Arma blokuje Push-to-Talk

Masz problem? Ten dział jest dla ciebie.
Posty: 3 • Strona 1 z 1

Arma blokuje Push-to-Talk

Postprzez LOGIO » 24 wrz 2017, o 12:35

Problem polega na tym że kiedy jestem przełączony na grę (problem pojawiał się tylko na modzie Iron Front) komunikacja głosowa po wciśnięciu zbindowanego buttona TS3 nie dostaje żadnego bodźca, (ikonka nie podświetla się), natomiast po kombinacji ALT+TAB i wyjściu na pulpit dzieje się cud i wszystko działa, TS3 staje się wrażliwy i wszyscy w pobliżu mnie słyszą, dodam że TFAR sprawny, direct chat i radio słyszę bezproblemowo podczas gry. Reinstalacja army modów i wielokrotnie TS3 nic nie dała . Zazwyczaj radzę sobie z takimi problemami ale naprawdę pomysły mi się wypaliły .
LOGIO
Avatar użytkownika

Posty: 13
Dołączył(a): 16 cze 2017, o 16:05
Lokalizacja: Kraków

Re: Arma blokuje Push-to-Talk

Postprzez HusariuS » 24 wrz 2017, o 12:37

Włącz TeamSpeak3 jako administrator, miałem coś podobnego.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
HusariuS
St Plutonowy
Avatar użytkownika
St Plutonowy

Posty: 423
Dołączył(a): 15 sie 2017, o 20:47
Lokalizacja: Fordon

Re: Arma blokuje Push-to-Talk

Postprzez LOGIO » 24 wrz 2017, o 12:52

Ustawiłem żeby stale włączał się z poziomu administratora . Tak myślałem że ta śmieszna drobnostka może okazać się rozwiązaniem problemu, niestety nie mam aktualnie możliwości sprawdzenia czy to rzeczywiście fakt . Dzięki !
LOGIO
Avatar użytkownika

Posty: 13
Dołączył(a): 16 cze 2017, o 16:05
Lokalizacja: Kraków


Posty: 3 • Strona 1 z 1

Powrót do Pomoc techniczna

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości