Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

Problem z Battleye

Masz problem? Ten dział jest dla ciebie.
Posty: 4 • Strona 1 z 1

Problem z Battleye

Postprzez sonidu03 » 10 sie 2017, o 08:44

Witam,mam mały problem , z którym walczę od 2 dni. A więc,gdy dołączam na serwer z modami(vanilla i battle royale działa) ukazuje mi się taki komunikat. Niby normalna rzecz,ale jak zaznaczę,że się zgadzam,to po ponownym uruchomieniu gry mam to samo niczym w jakiejś nieskonczonej pętli. Za wszelką pomoc z góry dziękuje.


http://imgur.com/a/6HVCs
sonidu03
Avatar użytkownika

Posty: 2
Dołączył(a): 10 sie 2017, o 08:41

Re: Problem z Battleye

Postprzez Staffo » 10 sie 2017, o 08:46

Masz to włączone w opcjach launchera? Działało wcześniej?
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Staffo
Major
Avatar użytkownika
Major
Karts DLCHelicopters DLCMarksman DLC

Posty: 1448
Dołączył(a): 2 mar 2014, o 20:50
Lokalizacja: Lublin

Re: Problem z Battleye

Postprzez sonidu03 » 10 sie 2017, o 08:56

Mam włączone,działało...
sonidu03
Avatar użytkownika

Posty: 2
Dołączył(a): 10 sie 2017, o 08:41

Re: Problem z Battleye

Postprzez R4KET » 10 sie 2017, o 09:54

Przeinstaluj grę. Miałem to wczoraj.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
R4KET
Chorąży
Avatar użytkownika
Chorąży
Karts DLCHelicopters DLCMarksman DLC

Posty: 1211
Dołączył(a): 18 cze 2013, o 07:36
Lokalizacja: Kraków


Posty: 4 • Strona 1 z 1

Powrót do Pomoc techniczna

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości