Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

tfar/plugin

Masz problem? Ten dział jest dla ciebie.
Posty: 19 • Strona 2 z 21, 2

Re: tfar/plugin

Postprzez Ahyo » 9 sie 2017, o 15:51

ObrazekObrazek
Ahyo
Kapral
Avatar użytkownika
Kapral

Posty: 332
Dołączył(a): 2 sty 2014, o 00:22

Re: tfar/plugin

Postprzez Crivo » 9 sie 2017, o 17:27

nope.... nic nie pomaga ;/
dalej tak jakby arma nie łączyła sie z pluginem do ts.... wyswietla sie w prawym dolnym rogu szary ekran nadawania i pewnie bedzie tam pipe error 6?
do tego arma cały czas po weryfikacji plików pobiera 1 plik. jak sprawdzic jaki i co moze byc nie halo ?
Obrazek
Crivo
Szeregowy
Avatar użytkownika
Szeregowy

Posty: 128
Dołączył(a): 27 maja 2015, o 14:32

Re: tfar/plugin

Postprzez Crivo » 18 sie 2017, o 10:06

@up
Ktoś cos?
Obrazek
Crivo
Szeregowy
Avatar użytkownika
Szeregowy

Posty: 128
Dołączył(a): 27 maja 2015, o 14:32

Re: tfar/plugin

Postprzez AdamiX » 18 sie 2017, o 10:46

Back up najważniejszych danych i... Sam wiesz co.
AdamiX
St Plutonowy
Avatar użytkownika
St Plutonowy

Posty: 785
Dołączył(a): 2 paź 2014, o 10:56

Re: tfar/plugin

Postprzez Wodzu » 18 sie 2017, o 11:16

Ahyo napisał(a):
Crivo napisał(a):<09:15:28> Ikona dla kanału "Adminownia" (105739) nie została odnaleziona.
<09:15:29> Ikona dla grupy serwera "Wheel-chair-squad" nie została odnaleziona.
<09:15:29> Ikona dla grupy serwera "Scavengers" nie została odnaleziona.

jeszcze takie ło coś


Pobierz jakiś program który w pełni odinstaluje ci tsa razem z rejestrem i zainstaluj na nowo


Ale po co? Wystarczy wgrać do TSClient w appdata ikony do TSa naszego i smiga, zmagałem się z tym samym, Bohun podesłał ikonki i śmiga.


Bioking napisał(a):Polecam format! Mi pomógł :)


A za takie debilne propozycje wyłapiesz kiedyś ostrzeżenie.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Wodzu
Generał
Avatar użytkownika
Generał
Karts DLCHelicopters DLCMarksman DLC

Posty: 1347
Dołączył(a): 13 kwi 2013, o 12:52
Lokalizacja: EPGI

Re: tfar/plugin

Postprzez Crivo » 18 sie 2017, o 18:49

to ok.
a co do pluginu że sie nie łączy ? ktoś jakiś pomysł ?
Obrazek
Crivo
Szeregowy
Avatar użytkownika
Szeregowy

Posty: 128
Dołączył(a): 27 maja 2015, o 14:32

Re: tfar/plugin

Postprzez Ahyo » 18 sie 2017, o 18:52

Moze jakis wirus ci blokuje? Przeskanowałeś komputer?
Polecam pobrać "malwarebytes" (Trzeba go kupic, ale wiesz co zrobic). Dobrze skanuje komputer
ObrazekObrazek
Ahyo
Kapral
Avatar użytkownika
Kapral

Posty: 332
Dołączył(a): 2 sty 2014, o 00:22

Re: tfar/plugin

Postprzez KM# » 18 sie 2017, o 19:10

Crivo napisał(a):to ok.
a co do pluginu że sie nie łączy ? ktoś jakiś pomysł ?


W TS3 widzisz plugin jako odpalony?
W ArmA3 Launcher widzisz TFAR ?
Jaką masz wersje TFAR i ArmA3?
KM#
Avatar użytkownika

Posty: 509
Dołączył(a): 7 lis 2013, o 20:34
Lokalizacja: Arstotzka, East Grestin

Re: tfar/plugin

Postprzez Wodzu » 18 sie 2017, o 19:16

Ahyo napisał(a):Moze jakis wirus ci blokuje? Przeskanowałeś komputer?
Polecam pobrać "malwarebytes" (Trzeba go kupic, ale wiesz co zrobic). Dobrze skanuje komputer

Nie wiem skąd bierzesz takie rewelacje, ale Malwarebytes nie trzeba kupować, wersja darmowa działa całkiem sprawnie. Zastanów się następnym razem zanim coś napiszesz, a podprogowe namawianie do ściągania piratów sobie daruj.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Wodzu
Generał
Avatar użytkownika
Generał
Karts DLCHelicopters DLCMarksman DLC

Posty: 1347
Dołączył(a): 13 kwi 2013, o 12:52
Lokalizacja: EPGI

Poprzednia strona

Posty: 19 • Strona 2 z 21, 2

Powrót do Pomoc techniczna

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 4 gości