Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

tfar/plugin

Masz problem? Ten dział jest dla ciebie.
Posty: 19 • Strona 1 z 21, 2

tfar/plugin

Postprzez Crivo » 8 sie 2017, o 20:20

Witam. problem polega na tym ze ts nie łączy się z tfarem. wszystko zainstaloweane tak jak powinno być. reinstal był i nic nie dał. plzz help :chlip:
Obrazek
Crivo
Szeregowy
Avatar użytkownika
Szeregowy

Posty: 128
Dołączył(a): 27 maja 2015, o 14:32

Re: tfar/plugin

Postprzez Ahyo » 8 sie 2017, o 20:21

Uruchamiasz jako administrator?
ObrazekObrazek
Ahyo
Kapral
Avatar użytkownika
Kapral

Posty: 332
Dołączył(a): 2 sty 2014, o 00:22

Re: tfar/plugin

Postprzez Crivo » 8 sie 2017, o 20:21

:Rufkm: yeap
Obrazek
Crivo
Szeregowy
Avatar użytkownika
Szeregowy

Posty: 128
Dołączył(a): 27 maja 2015, o 14:32

Re: tfar/plugin

Postprzez Ahyo » 8 sie 2017, o 22:22

Uruchom ArmA w trybie 32 bit (Wybierasz tą opcję w Launcherze). Widzialem na innym forum, ze niektórzy mieli z tym problemy i to ponoć go rozwiązało
Jezeli to nie pomoze, sprawdz spójność plików Army.
Jezeli to tez nie pomoze, pobierz od nowa cba i TFARa
ObrazekObrazek
Ahyo
Kapral
Avatar użytkownika
Kapral

Posty: 332
Dołączył(a): 2 sty 2014, o 00:22

Re: tfar/plugin

Postprzez Crivo » 9 sie 2017, o 08:16

<09:15:28> Ikona dla kanału "Adminownia" (105739) nie została odnaleziona.
<09:15:29> Ikona dla grupy serwera "Wheel-chair-squad" nie została odnaleziona.
<09:15:29> Ikona dla grupy serwera "Scavengers" nie została odnaleziona.

jeszcze takie ło coś
Obrazek
Crivo
Szeregowy
Avatar użytkownika
Szeregowy

Posty: 128
Dołączył(a): 27 maja 2015, o 14:32

Re: tfar/plugin

Postprzez Krzyciu » 9 sie 2017, o 08:52

Ikony są trzymane w cachu i po zrobieniu reinstalla się usunęły. Teamspeak nie chce ich z jakiegoś powodu pobrać na nowo, też mam ten problem :)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Krzyciu
St Plutonowy
Avatar użytkownika
St Plutonowy

Posty: 965
Dołączył(a): 28 cze 2017, o 20:07
Lokalizacja: Olsztyn/Gdańsk

Re: tfar/plugin

Postprzez Bioking » 9 sie 2017, o 08:57

Polecam format! Mi pomógł :)
ObrazekObrazekObrazek
Bioking
Plutonowy
Avatar użytkownika
Plutonowy

Posty: 486
Dołączył(a): 15 maja 2016, o 08:13
Lokalizacja: Starogard Gdański

Re: tfar/plugin

Postprzez Crivo » 9 sie 2017, o 13:45

+ przy weryfikacji plików army cały czas wywala 1 plik, pobiera i znowu wywala.....
antywir niby niczego nie blokuje.
Obrazek
Crivo
Szeregowy
Avatar użytkownika
Szeregowy

Posty: 128
Dołączył(a): 27 maja 2015, o 14:32

Re: tfar/plugin

Postprzez Ahyo » 9 sie 2017, o 14:12

Crivo napisał(a):<09:15:28> Ikona dla kanału "Adminownia" (105739) nie została odnaleziona.
<09:15:29> Ikona dla grupy serwera "Wheel-chair-squad" nie została odnaleziona.
<09:15:29> Ikona dla grupy serwera "Scavengers" nie została odnaleziona.

jeszcze takie ło coś


Pobierz jakiś program który w pełni odinstaluje ci tsa razem z rejestrem i zainstaluj na nowo
ObrazekObrazek
Ahyo
Kapral
Avatar użytkownika
Kapral

Posty: 332
Dołączył(a): 2 sty 2014, o 00:22

Re: tfar/plugin

Postprzez Crivo » 9 sie 2017, o 14:54

A co polecasz xd?
Obrazek
Crivo
Szeregowy
Avatar użytkownika
Szeregowy

Posty: 128
Dołączył(a): 27 maja 2015, o 14:32

Następna strona

Posty: 19 • Strona 1 z 21, 2

Powrót do Pomoc techniczna

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość