Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

aktywacja głosowa sama się włącza

Masz problem? Ten dział jest dla ciebie.
Posty: 6 • Strona 1 z 1

aktywacja głosowa sama się włącza

Postprzez Skiewor » 25 lip 2017, o 15:26

Witam
Podczas oficjalnych misji z modami A3C oraz z prawidłową wersją TS3, zaraz po tym jak nadam komunikat na radiu (binda mam na capslocku) włącza mi się aktywacja głosowa na TS i mam przebicie, muszę wtedy kliknąć przycisk do normalnego gadania (tu bind na tylde ~) do ludzi najbliżej żeby aktywacja się wyłączyła.
Ktoś wie czego to może być wina i jak to naprawić? Irytuje to strasznie, mama wleci do pokoju i potem śmiechy hihy na całe grono wokół bo aktywacja się sama włączyła.
Szukałem po opcjach Army i TS i nie mam nigdzie dodatkowego binda na capslocka więc nie wiem czemu tak mam, kilka osób z grupy też ma ten problem, może jakiś błąd się wkradł.
pozdrawiam.
Obrazek
Skiewor
Plutonowy
Avatar użytkownika
Plutonowy

Posty: 50
Dołączył(a): 31 paź 2016, o 10:57

Re: aktywacja głosowa sama się włącza

Postprzez Wodzu » 25 lip 2017, o 16:47

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Wodzu
Generał
Avatar użytkownika
Generał
Karts DLCHelicopters DLCMarksman DLC

Posty: 1347
Dołączył(a): 13 kwi 2013, o 12:52
Lokalizacja: EPGI

Re: aktywacja głosowa sama się włącza

Postprzez Skiewor » 25 lip 2017, o 18:30

nie mam tego zaznaczonego, więc to odpada ;/ ale dzięki za chęci
Obrazek
Skiewor
Plutonowy
Avatar użytkownika
Plutonowy

Posty: 50
Dołączył(a): 31 paź 2016, o 10:57

Re: aktywacja głosowa sama się włącza

Postprzez Koxxus » 25 lip 2017, o 18:36

Mam ten sam błąd, nie znalazłem rozwiązania. Masz windows 10?
Koxxus
Avatar użytkownika

Posty: 351
Dołączył(a): 12 sie 2015, o 16:49
Lokalizacja: 21°10'E, 51°24'N

Re: aktywacja głosowa sama się włącza

Postprzez Skiewor » 26 lip 2017, o 13:20

Nieee, mam windows 8
Obrazek
Skiewor
Plutonowy
Avatar użytkownika
Plutonowy

Posty: 50
Dołączył(a): 31 paź 2016, o 10:57

Re: aktywacja głosowa sama się włącza

Postprzez Koxxus » 20 sie 2017, o 11:08

#Bump, problem wciąż występuje. Ma ktoś jakiś pomysł co go powoduje?
Koxxus
Avatar użytkownika

Posty: 351
Dołączył(a): 12 sie 2015, o 16:49
Lokalizacja: 21°10'E, 51°24'N


Posty: 6 • Strona 1 z 1

Powrót do Pomoc techniczna

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość