Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

Nie można wybrać roli w lobby

Masz problem? Ten dział jest dla ciebie.
Posty: 13 • Strona 2 z 21, 2

Re: Nie można wybrać roli w lobby

Postprzez kenji » 9 maja 2017, o 19:49

Po ostatnim update'cie jest kilka dziwnych bugów, w edytorze np. nie można wybrać niektórych rozwijanych list przy konkretnym rozmiarze HUDa lub układzie okna (np. w ustawieniach triggera nie mogłem wybrać nic z activation, jeśli wszystkie części okna były rozwinięte). Może to być powiązane. Bohemia mówi że pracują nad tym.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
kenji
Sierżant
Avatar użytkownika
Sierżant

Posty: 748
Dołączył(a): 27 lut 2015, o 19:07
Lokalizacja: Police

Re: Nie można wybrać roli w lobby

Postprzez Sarlack » 9 maja 2017, o 21:46

Hmm Wikary głupia propozycja.... spróbuj odpalić Arme w oknie i zobacz czy wtedy Ci się uda.
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Sarlack
Generał
Avatar użytkownika
Generał

Posty: 1880
Dołączył(a): 29 gru 2014, o 03:06
Lokalizacja: Toruń

Re: Nie można wybrać roli w lobby

Postprzez Wikary » 18 maja 2017, o 16:46

Problem rozwiązał się sam, po ostatnim patchu.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Wikary
Generał dywizji
Avatar użytkownika
Generał dywizji
Karts DLCHelicopters DLCMarksman DLC

Posty: 1361
Dołączył(a): 7 sty 2014, o 23:00
Lokalizacja: KrK

Poprzednia strona

Posty: 13 • Strona 2 z 21, 2

Powrót do Pomoc techniczna

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość