Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

Dźwięki radia

Masz problem? Ten dział jest dla ciebie.
Posty: 12 • Strona 1 z 21, 2

Dźwięki radia

Postprzez Borsuk » 3 maja 2017, o 19:53

Czołem,

Po ostatnim updejcie Army, a tym samym modów, przestały mi działać dźwięki podczas rozpoczęcia i zakończenia nadawania. Z tego co rozmawiałem z niektórymi, to mają oni ten sam problem, który pojawił się właśnie po updejtach. Czy może ktoś z was miał podobny problem i udało mu się go rozwiązać? Ustawienia TSa oraz jego wersja zgodna z wytycznymi, problem testowany na serwerze, poprzednie wątki przejrzane, reinstall Army i TSa zrobiony.

Z góry dzięki za pomoc.
Borsuk
Avatar użytkownika

Posty: 266
Dołączył(a): 17 lis 2016, o 22:22

Re: Dźwięki radia

Postprzez Mikron » 3 maja 2017, o 20:16

U mnie świeża instalacja wszystkiego,wczoraj 2 godziny na serwerze i żadnych problemów
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Mikron
Generał brygady
Avatar użytkownika
Generał brygady
Helicopters DLCMarksman DLC

Posty: 1227
Dołączył(a): 30 gru 2013, o 21:55
Lokalizacja: Gdańsk

Re: Dźwięki radia

Postprzez Ryś » 4 maja 2017, o 01:14

Ten sam problem :(
Ryś
Avatar użytkownika

Posty: 433
Dołączył(a): 25 cze 2016, o 13:35

Re: Dźwięki radia

Postprzez Smuk » 4 maja 2017, o 04:52

Wiecie co, miałem to samo, ale z tego co pamiętam to chyba było tak że ten problem się pojawił po update Army, a zniknął po update modów. Niewiem czy na 100%, ale zdajesie że jakoś tak właśnie było.
Smuk
Avatar użytkownika

Posty: 335
Dołączył(a): 23 sty 2016, o 08:22
Lokalizacja: Gdańsk

Re: Dźwięki radia

Postprzez AdamiX » 4 maja 2017, o 11:49

Mam to od baaardzo dawna. Próby reinstalacji plugina, dźwięków, TFARA, czy ts'a zakończyły się fiaskiem. Słyszę TYLKO dźwięk przychodzącej transmisji. Moja (wychodząca) milczy. Przyzwyczaiłem się, ale nie powiem, też chętnie bym solucję poznał na ów problem.
AdamiX
St Plutonowy
Avatar użytkownika
St Plutonowy

Posty: 785
Dołączył(a): 2 paź 2014, o 10:56

Re: Dźwięki radia

Postprzez Alduric » 4 maja 2017, o 16:58

Ok spróbujmy to naprawic.

Do osób posiadających problem: Czy używacie Win10? Czy używacie 64 bit systemu? Czy TS3 zainstalowany jest w lokalizacji standardowej tj. -> ( C:\Program Files\TeamSpeak 3 Client\ )
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Alduric
Szogun A3C
Avatar użytkownika
Szogun A3C
Karts DLCMarksman DLC

Posty: 4171
Dołączył(a): 3 mar 2013, o 03:48

Re: Dźwięki radia

Postprzez Borsuk » 4 maja 2017, o 17:01

Jeśli chodzi o mnie, to tak.
Borsuk
Avatar użytkownika

Posty: 266
Dołączył(a): 17 lis 2016, o 22:22

Re: Dźwięki radia

Postprzez Ryś » 4 maja 2017, o 18:09

Jak wyżej.
Ryś
Avatar użytkownika

Posty: 433
Dołączył(a): 25 cze 2016, o 13:35

Re: Dźwięki radia

Postprzez Borsuk » 5 maja 2017, o 10:30

Nie wiem na ile to będzie pomocne, ale zauważyłem, że problem istnieje tylko w momencie kiedy radio ustawione jest na słuchawkach. Przełączenie radia na głośnik powoduje, że słyszę wszystkie dźwięki podczas rozpoczęcia i zakończenia mojego nadawania.
Borsuk
Avatar użytkownika

Posty: 266
Dołączył(a): 17 lis 2016, o 22:22

Re: Dźwięki radia

Postprzez Alduric » 5 maja 2017, o 16:44

Dźwięki teraz sa w modach nie w TSie, wygląda to jak by arma zakeszowała sobie stare odnośniki, proponowałbym wyjebąć armę i pobrać ją od nowa.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Alduric
Szogun A3C
Avatar użytkownika
Szogun A3C
Karts DLCMarksman DLC

Posty: 4171
Dołączył(a): 3 mar 2013, o 03:48

Następna strona

Posty: 12 • Strona 1 z 21, 2

Powrót do Pomoc techniczna

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości