Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

TS nie odpowiada po uruchomieniu

Masz problem? Ten dział jest dla ciebie.
Posty: 9 • Strona 1 z 1

TS nie odpowiada po uruchomieniu

Postprzez Koxxus » 24 kwi 2017, o 21:40

Witam,
dziś z moim teamspeakiem zaczęły się dziać dziwne rzeczy. Na początku, mogłem normalnie rozmawiać. Później, TS wywalał przy każdym uruchomieniu, natomiast przy aktualizacji działał poprawnie. Natomiast, gdy chcę go przywrócić do wersji akceptowanej przez grupę, wyskakuje błąd instalacji. Ma ktoś jakiś pomysł co może sie dziać?
Koxxus
Avatar użytkownika

Posty: 351
Dołączył(a): 12 sie 2015, o 16:49
Lokalizacja: 21°10'E, 51°24'N

Re: TS nie odpowiada po uruchomieniu

Postprzez Alduric » 25 kwi 2017, o 00:42

Coś się zjebało
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Alduric
Szogun A3C
Avatar użytkownika
Szogun A3C
Karts DLCMarksman DLC

Posty: 4168
Dołączył(a): 3 mar 2013, o 03:48

Re: TS nie odpowiada po uruchomieniu

Postprzez Koxxus » 25 kwi 2017, o 05:31

To akurat wiem, pytanie: co, oraz jak to naprawić?
Koxxus
Avatar użytkownika

Posty: 351
Dołączył(a): 12 sie 2015, o 16:49
Lokalizacja: 21°10'E, 51°24'N

Re: TS nie odpowiada po uruchomieniu

Postprzez Bohun » 25 kwi 2017, o 05:46

Alduric napisał(a):Coś się zjebało

:sure:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Bohun
Porucznik
Avatar użytkownika
Porucznik
Karts DLCHelicopters DLCMarksman DLC

Posty: 1528
Dołączył(a): 17 maja 2016, o 19:58
Lokalizacja: Chișinău

Re: TS nie odpowiada po uruchomieniu

Postprzez Bioking » 25 kwi 2017, o 06:19

Reinstalacja, usuń rejestr, format C, odpal jako administrator, poszukaj trochę w necie bo może nie jesteś pierwszy :)
ObrazekObrazekObrazek
Bioking
Plutonowy
Avatar użytkownika
Plutonowy

Posty: 486
Dołączył(a): 15 maja 2016, o 08:13
Lokalizacja: Starogard Gdański

Re: TS nie odpowiada po uruchomieniu

Postprzez Order » 25 kwi 2017, o 11:24

A jakis komunikat?
Edit: Na steamie mnie zlap - mam pomysl
Order
Avatar użytkownika

Posty: 281
Dołączył(a): 14 lis 2016, o 09:13

Re: TS nie odpowiada po uruchomieniu

Postprzez Koxxus » 25 kwi 2017, o 13:55

Wyskakuje okienko, gdzie mogę errora devsom wysłać.
Koxxus
Avatar użytkownika

Posty: 351
Dołączył(a): 12 sie 2015, o 16:49
Lokalizacja: 21°10'E, 51°24'N

Re: TS nie odpowiada po uruchomieniu

Postprzez Koxxus » 25 kwi 2017, o 14:14

UPDATE: problem dotyczy pliku/procesu qtwebengine
Koxxus
Avatar użytkownika

Posty: 351
Dołączył(a): 12 sie 2015, o 16:49
Lokalizacja: 21°10'E, 51°24'N

Re: TS nie odpowiada po uruchomieniu

Postprzez Shock » 25 kwi 2017, o 14:43

Bohun napisał(a):
Alduric napisał(a):Coś się zjebało

:sure:


Pomoc iście pomocna jak na Dowódce przystało.


Rozwiązany. Zamykam.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Shock
Generał dywizji
Avatar użytkownika
Generał dywizji
Karts DLCHelicopters DLCMarksman DLC

Posty: 2163
Dołączył(a): 18 maja 2015, o 07:09


Posty: 9 • Strona 1 z 1

Powrót do Pomoc techniczna

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość