Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

Problem z pluginem do TS.

Masz problem? Ten dział jest dla ciebie.
Posty: 18 • Strona 1 z 21, 2

Problem z pluginem do TS.

Postprzez Bioking » 4 kwi 2017, o 17:09

Witam od nowej aktualizacji modów ( IF, cba, etc.), pojawił się u mnie problem z pluginem do TS od TASK FORCE ARROWHEAD RADIO. Pokazuje mi iż mam wcześniejszą wersję a nie aktualną i nie wiem jak to naprawić radio mi nie działa oraz rzeczy z tym związane. Proszę o pomoc :) Instalowałem na nowo TS, plugina, moda. Jedyne chyba co mi pozostało to całe odinstalowanie Army 3 i zainstalowanie jej z powrotem.
ObrazekObrazekObrazek
Bioking
Plutonowy
Avatar użytkownika
Plutonowy

Posty: 486
Dołączył(a): 15 maja 2016, o 08:13
Lokalizacja: Starogard Gdański

Re: Problem z pluginem do TS.

Postprzez Izeri » 4 kwi 2017, o 17:31

Przy usuwaniu TS-a usunąłeś wszystko z nim związane, tj. pozostałości folderu ts-a? Spróbuj zainstalować go w domyślnej lokalizacji
Izeri
Avatar użytkownika

Posty: 332
Dołączył(a): 12 cze 2016, o 20:51
Lokalizacja: Świecie (pow. lubański)

Re: Problem z pluginem do TS.

Postprzez Bioking » 4 kwi 2017, o 17:32

Zrobiłem to. Dalej tak samo.
ObrazekObrazekObrazek
Bioking
Plutonowy
Avatar użytkownika
Plutonowy

Posty: 486
Dołączył(a): 15 maja 2016, o 08:13
Lokalizacja: Starogard Gdański

Re: Problem z pluginem do TS.

Postprzez Koxxus » 4 kwi 2017, o 18:17

Pobierasz wersję dla swojego systemu operacyjnego?
Koxxus
Avatar użytkownika

Posty: 351
Dołączył(a): 12 sie 2015, o 16:49
Lokalizacja: 21°10'E, 51°24'N

Re: Problem z pluginem do TS.

Postprzez Bioking » 4 kwi 2017, o 18:30

Tak.
ObrazekObrazekObrazek
Bioking
Plutonowy
Avatar użytkownika
Plutonowy

Posty: 486
Dołączył(a): 15 maja 2016, o 08:13
Lokalizacja: Starogard Gdański

Re: Problem z pluginem do TS.

Postprzez Augustus » 4 kwi 2017, o 18:40

jesli pokazuje Ci starsza wersje to obstawiam ze jednak nie usunales wszystkiego, wywal wszystko, wyczysc rejestr, zrob tam porzadek. powiedz jeszcze gdzie ci wyswietla ze masz wczesniejsza wersje?
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Augustus
Podpułkownik
Avatar użytkownika
Podpułkownik
Karts DLCHelicopters DLCMarksman DLC

Posty: 1342
Dołączył(a): 18 sie 2014, o 14:48
Lokalizacja: 54.0358, 19.0420

Re: Problem z pluginem do TS.

Postprzez Bioking » 4 kwi 2017, o 19:06

Rejestr wyczyściłem, co do skasowania folderów jakieś jeszcze sugestie bo usuwałem wszystko patrzyłem czy nie ma żadnego związku z TS'em oraz Tfarem. Błąd wyrzuca mi tylko kiedy zaloguje się na serwerze. Teamspeak pokazuje że mam poprawnie wszystko tak samo w menu po prawej stronie spis modyfikacji czy są aktualne.
ObrazekObrazekObrazek
Bioking
Plutonowy
Avatar użytkownika
Plutonowy

Posty: 486
Dołączył(a): 15 maja 2016, o 08:13
Lokalizacja: Starogard Gdański

Re: Problem z pluginem do TS.

Postprzez Staffo » 4 kwi 2017, o 19:30

po instalacji miales zakładki?
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Staffo
Major
Avatar użytkownika
Major
Karts DLCHelicopters DLCMarksman DLC

Posty: 1449
Dołączył(a): 2 mar 2014, o 20:50
Lokalizacja: Lublin

Re: Problem z pluginem do TS.

Postprzez Bioking » 4 kwi 2017, o 19:45

Nie.
ObrazekObrazekObrazek
Bioking
Plutonowy
Avatar użytkownika
Plutonowy

Posty: 486
Dołączył(a): 15 maja 2016, o 08:13
Lokalizacja: Starogard Gdański

Re: Problem z pluginem do TS.

Postprzez Bohun » 4 kwi 2017, o 20:09

Ja miałem podobny problem z innymi modami póki nie ściągnąłem nowego lunchera.

Po drugie TFAR miał 2 update'y w ciągu tygodnia. Zobacz czy na 100% masz aktualny.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Bohun
Generał brygady
Avatar użytkownika
Generał brygady
Karts DLCHelicopters DLCMarksman DLC

Posty: 1532
Dołączył(a): 17 maja 2016, o 19:58
Lokalizacja: Chișinău

Następna strona

Posty: 18 • Strona 1 z 21, 2

Powrót do Pomoc techniczna

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość