Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

Problem z Multi!

Masz problem? Ten dział jest dla ciebie.
Posty: 4 • Strona 1 z 1

Problem z Multi!

Postprzez Rotiv1906 » 8 sty 2017, o 11:56

Witam otóż mam problem nie moge wejść w multi na jakikolwiek serwer ponieważ wyrzuca mnie i pojawia się error : "Nie możesz rozegrać/edytować tej misji ponieważ opiera się ona na pobranych danych arma 3... *wymienione addony"
Ktoś pomoże? byłbym bardzo wdzięczny.
Jeżeli jest gdzieś taki temat to proszę o link.
Rotiv1906
Avatar użytkownika

Posty: 3
Dołączył(a): 25 sie 2016, o 09:47

Re: Problem z Multi!

Postprzez Izeri » 8 sty 2017, o 11:57

Prawdopodobnie nie masz wymaganych na serwerze modów
Izeri
Avatar użytkownika

Posty: 332
Dołączył(a): 12 cze 2016, o 20:51
Lokalizacja: Świecie (pow. lubański)

Re: Problem z Multi!

Postprzez Rotiv1906 » 8 sty 2017, o 12:28

Izeri napisał(a):Prawdopodobnie nie masz wymaganych na serwerze modów

Gdzie mogę je pobrać?
Rotiv1906
Avatar użytkownika

Posty: 3
Dołączył(a): 25 sie 2016, o 09:47

Re: Problem z Multi!

Postprzez Wodzu » 8 sty 2017, o 12:30

W lobby po kliknieciu na wybrany serwer po prawej na dole masz listę modów używanych na serwerze. Zielone kropy oznaczają posiadany mod, czerwone jego brak, bądź nieaktualną instalację.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Wodzu
Generał
Avatar użytkownika
Generał
Karts DLCHelicopters DLCMarksman DLC

Posty: 1347
Dołączył(a): 13 kwi 2013, o 12:52
Lokalizacja: EPGI


Posty: 4 • Strona 1 z 1

Powrót do Pomoc techniczna

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość