Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

Kampania a Mody

Masz problem? Ten dział jest dla ciebie.
Posty: 4 • Strona 1 z 1

Kampania a Mody

Postprzez Wróbel » 11 gru 2016, o 16:12

Czy tylko ja mam problem z kampanią na modach ? Czy jednak wszyscy i nie są one kompatybilne z Trybem Kampanii oraz innymi misjami wewnętrznymi ?
Przykład : Odpalam kampanie - misja pierwsza, dolatuje śmigłowcem a tam Oficer leży na ziemi bez ruchu i brak możliwości jakiegokolwiek ruszenia kampanii na przód
Wróbel
Avatar użytkownika

Posty: 7
Dołączył(a): 27 lis 2016, o 15:46

Re: Kampania a Mody

Postprzez unCool » 11 gru 2016, o 16:45

Kampania nie jest kompatybilna z modami.
ObrazekObrazek
unCool
St Plutonowy
Avatar użytkownika
St Plutonowy

Posty: 200
Dołączył(a): 27 wrz 2015, o 09:36

Re: Kampania a Mody

Postprzez Parchin » 11 gru 2016, o 20:32

Musisz wyłączyć moda TASK FORCE ARROWHEAD RADIO. Mod podmienia defaultowe radio w ARMIE na radio średniego zasięgu, a z nim nie da się rozpocząć misji. Żeby to zrobić, musisz mieć normalne radio Armowe.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Parchin
St Plutonowy
Avatar użytkownika
St Plutonowy

Posty: 375
Dołączył(a): 12 sie 2015, o 23:59
Lokalizacja: EPPO

Re: Kampania a Mody

Postprzez Ryś » 11 gru 2016, o 20:42

Jak dostaniesz postrzał, to również się nie podleczysz w związku z brakiem modowych środków medycznych w misjach kampanii.
Ryś
Avatar użytkownika

Posty: 433
Dołączył(a): 25 cze 2016, o 13:35


Posty: 4 • Strona 1 z 1

Powrót do Pomoc techniczna

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość