Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

Klawisze interakcji

Masz problem? Ten dział jest dla ciebie.
Posty: 5 • Strona 1 z 1

Klawisze interakcji

Postprzez R4KET » 9 paź 2016, o 13:24

Witam!

Gdzie mogę znaleźć ustawienia dot. wywołania menu interakcji? Chcę sobie przesunąć go z klawisza Windows na inny.

S!
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
R4KET
Chorąży
Avatar użytkownika
Chorąży
Karts DLCHelicopters DLCMarksman DLC

Posty: 1212
Dołączył(a): 18 cze 2013, o 07:36
Lokalizacja: Kraków

Re: Klawisze interakcji

Postprzez Sarlack » 9 paź 2016, o 14:24

Zdaje się że w ustawieniach addons a3cs (ace)
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Sarlack
Generał
Avatar użytkownika
Generał

Posty: 1878
Dołączył(a): 29 gru 2014, o 03:06
Lokalizacja: Toruń

Re: Klawisze interakcji

Postprzez Bohun » 9 paź 2016, o 14:26

Ustawienia - > Sterowanie -> (Configure base) nie wiem jak jest po polsku -> ACE3 Common

Obrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Bohun
Porucznik
Avatar użytkownika
Porucznik
Karts DLCHelicopters DLCMarksman DLC

Posty: 1528
Dołączył(a): 17 maja 2016, o 19:58
Lokalizacja: Chișinău

Re: Klawisze interakcji

Postprzez Sarlack » 9 paź 2016, o 15:51

O to to toto :-D
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Sarlack
Generał
Avatar użytkownika
Generał

Posty: 1878
Dołączył(a): 29 gru 2014, o 03:06
Lokalizacja: Toruń

Re: Klawisze interakcji

Postprzez R4KET » 10 paź 2016, o 21:22

Podziękował. Do zamknięcia.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
R4KET
Chorąży
Avatar użytkownika
Chorąży
Karts DLCHelicopters DLCMarksman DLC

Posty: 1212
Dołączył(a): 18 cze 2013, o 07:36
Lokalizacja: Kraków


Posty: 5 • Strona 1 z 1

Powrót do Pomoc techniczna

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości