Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

Bug graficzny z drzewami?

Masz problem? Ten dział jest dla ciebie.
Posty: 5 • Strona 1 z 1

Bug graficzny z drzewami?

Postprzez Hordkall » 8 sie 2016, o 10:14

Hejka,

Mam taki dziwny problem w Armie. Mój HDD jest trochę już zmulasty, na dniach kupuję nowy i skojarzyłem to z wolnym doczytywaniem tekstur, ale nie wiem czy dobrze myślę.
Mój komputerek stoi na I5-6600K i karcie GTX 1060. Ustawienia na ULTRA, post procesy wysokie/standard. Gierka śmiga, lata, świeci się i ładnie wygląda. FPS'y w miarę stabilnie, ale jest jeden mankament:



Co może powodować taki rodzaj dziwnego wczytywania się tekstur krzewów i drzew? Dzieje się to również na większych odległościach, gdy zoomuje - drzewka nabierają właściwych kolorów i kształtów.
W innych grach problem nie występuje.

Z góry dzięki za wszelką pomoc :happy_meme2:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Hordkall
St Plutonowy
Avatar użytkownika
St Plutonowy

Posty: 865
Dołączył(a): 1 sty 2014, o 00:26
Lokalizacja: Wrocław

Re: Bug graficzny z drzewami?

Postprzez Wikary » 8 sie 2016, o 10:18

Z Podagorskiem mam tak samo na SSD
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Wikary
Generał dywizji
Avatar użytkownika
Generał dywizji
Karts DLCHelicopters DLCMarksman DLC

Posty: 1361
Dołączył(a): 7 sty 2014, o 23:00
Lokalizacja: KrK

Re: Bug graficzny z drzewami?

Postprzez Alduric » 8 sie 2016, o 11:39

To w 100% normalne
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Alduric
Szogun A3C
Avatar użytkownika
Szogun A3C
Karts DLCMarksman DLC

Posty: 4171
Dołączył(a): 3 mar 2013, o 03:48

Re: Bug graficzny z drzewami?

Postprzez Krzaku » 8 sie 2016, o 13:13

Mam to samo, jest w 100% normalne i wydaje mi się że zostało to wprowadzone zeby poprawić optymalizację.
Krzaku
Avatar użytkownika

Posty: 162
Dołączył(a): 17 sty 2016, o 16:40

Re: Bug graficzny z drzewami?

Postprzez Hordkall » 8 sie 2016, o 17:20

Oki to zamykam temat. Dzięki za uświadomienie :)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Hordkall
St Plutonowy
Avatar użytkownika
St Plutonowy

Posty: 865
Dołączył(a): 1 sty 2014, o 00:26
Lokalizacja: Wrocław


Posty: 5 • Strona 1 z 1

Powrót do Pomoc techniczna

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości