Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

ACRE nie łączy się z TS

Masz problem? Ten dział jest dla ciebie.
Posty: 14 • Strona 2 z 21, 2

Re: ACRE nie łączy się z TS

Postprzez Czarny » 3 wrz 2013, o 19:30

Ha! trudno to wytłumaczyć ale dziś w magiczny sposób zadziałało :shock: . Mam nadzieję, że nie będzie już więcej problemów. W sumie nic nie zrobiłem. Dzięki wszystkim za pomoc. Do zobaczenia w boju :D
Czarny
Avatar użytkownika

Posty: 59
Dołączył(a): 28 sie 2013, o 12:08
Lokalizacja: UK... a dokładnie NE

Re: ACRE nie łączy się z TS

Postprzez badn3wz » 3 wrz 2013, o 20:14

Czarny napisał(a):Ha! trudno to wytłumaczyć ale dziś w magiczny sposób zadziałało :shock:

Witamy w swiecie komputerow :)
badn3wz
Avatar użytkownika

Posty: 336
Dołączył(a): 11 maja 2013, o 18:57

Re: ACRE nie łączy się z TS

Postprzez Czarny » 3 wrz 2013, o 20:36

Taaa... długo już w świecie komputerów siedzę i czasem zdarzają się takie dziwne rzeczy. Czym maszyna bardziej skomplikowana, tym bardziej niezrozumiałe jej zachowanie ;) Najważniejsze, że działa.
Czarny
Avatar użytkownika

Posty: 59
Dołączył(a): 28 sie 2013, o 12:08
Lokalizacja: UK... a dokładnie NE

Re: ACRE nie łączy się z TS

Postprzez psycho L » 21 wrz 2013, o 23:57

Widzę że u kolegi już problem rozwiązany ale...
Też miałem trochę problemów z ACRE i chciałbym się podzielić moimi doświadczeniami:
Windows 7 - 64

Za pierwszym razem wyskakiwał mi komunikat mniej więcej "error, timeout, connecton pipe cant be..."
Okazało się że miałem 32bitowego TS3 na 64bitowym Win7, przeinstalowałem TS3 na 64bit i dalej miałem problem.
Rozwiązaniem było wrzucenie OBYDWU pluginów (w ts3) i tego 32bit i tego 64bit, wtedy znikł ten error i pojawił się mówiący o braku połączenia z TS3.
I znów lekko przesadzone porady (jak ta wyżej żeby wrzucić tylko 64bit :D) ktoś powiedział żeby uruchamiać steam jako administrator.
Okazuje się że trzeba uruchomić TS3 jako admin, steam jako admin i ARMĘ! z folderu też jako admin.
Launcher pewnie rozwiązuje ten problem.

Podsumowując aby było czytelnie:
- upewnij się że twój TS3 jest na tyle samo bitów co twój WIN
- upewnij się że obydwa pilki pluginu TS znajdują się w folderze (nie ważne ile masz bit)
- zawsze odpalaj WSZYSTKO jako administrator TS3, STEAM, ARMA3 (ostatnie musisz z folderu steam/steamapps/common/arma3/arma3.exe
psycho L
Avatar użytkownika

Posty: 205
Dołączył(a): 9 wrz 2013, o 13:56

Poprzednia strona

Posty: 14 • Strona 2 z 21, 2

Powrót do Pomoc techniczna

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość