Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

Wymagania

Masz problem? Ten dział jest dla ciebie.
Posty: 7 • Strona 1 z 1

Wymagania

Postprzez Amadi » 25 maja 2016, o 16:43

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Chciałem się zapytać odnośnie tego czy na tym sprzęcie jaki posiadam da radę pograć w Arme III, na wszystkich serwerach. Byłbym z góry dzieki, poniewaz nie chce na marne kupować tej gry, kiedy nie bede mogl cieszyc sie z jej wszystkich mozliwosci.

Specyfikacja:
-Karta Graf: GTX 970
-Procesor: AMD Phenom X6 1045T
-RAM: 8GB

Jeżeli coś jeszcze chcecie wiedzieć to proszę zapytać. Pozdrawiam. :wtf:
Amadi
Avatar użytkownika

Posty: 3
Dołączył(a): 23 maja 2016, o 21:48

Re: Wymagania

Postprzez pr0fik » 25 maja 2016, o 16:51

Zagrasz, ale procesor troszkę "kulawy" pod Armę^^. Także nie zdziw się jak będziesz miał spadki FPS.
pr0fik
Avatar użytkownika

Posty: 1469
Dołączył(a): 16 mar 2014, o 15:21

Re: Wymagania

Postprzez Amadi » 25 maja 2016, o 17:15

Bo chciałem głównie grać na serwerach typu Lakeside czy też Altis Life. A te spadki FPSów twoim zdaniem będą częste? Wiem, że procek słabszy, bo już dawno moj komputer byl skladany, oprocz dokupywanej karty graficznej.
Amadi
Avatar użytkownika

Posty: 3
Dołączył(a): 23 maja 2016, o 21:48

Re: Wymagania

Postprzez Adex » 25 maja 2016, o 17:17

Amadi napisał(a):Bo chciałem głównie grać na serwerach typu Lakeside czy też Altis Life. A te spadki FPSów twoim zdaniem będą częste? Wiem, że procek słabszy, bo już dawno moj komputer byl skladany, oprocz dokupywanej karty graficznej.


lakeside główne miasto minus 10-20 fpsów to norma , tam chyba każdy ma mało fpsów ;D
Adex
Avatar użytkownika

Posty: 655
Dołączył(a): 20 mar 2015, o 14:07

Re: Wymagania

Postprzez Maties » 25 maja 2016, o 17:22

ja mam procek kilka modeli wyższy od Ciebie, bo AMD Phenom II x6 1090T i wachania fps są od 10 do maks 30 klatek jak mało się dzieje. Z reguły gram na 15-20. Jak Cię to satysfakcjonuje to kupuj armę :p
Obrazek
Maties
Tomato-San
Avatar użytkownika
Tomato-San
Karts DLCHelicopters DLCMarksman DLC

Posty: 410
Dołączył(a): 3 wrz 2013, o 14:59
Lokalizacja: Łódź

Re: Wymagania

Postprzez Amadi » 25 maja 2016, o 17:26

Maties ale tyle FPSów masz na tym serwerze, czy ogólnie?
Amadi
Avatar użytkownika

Posty: 3
Dołączył(a): 23 maja 2016, o 21:48

Re: Wymagania

Postprzez Cyngiel » 25 maja 2016, o 21:51

Jak nie podkręcisz go chociaż do 3.5ghz to nie ma nawet sensu grac. z tego co wiem x6 na 3.5 Ghz powinien ci pozwolić na granie misji w przedziale 20-30fps
Innymi słowy, kup se pan używane i5 za 400zł i jakies byle jakie mobo do tego a będziesz pan miał 2x wiecej klatek co na najdroższym AMD
Cyngiel
Avatar użytkownika
Karts DLCHelicopters DLCMarksman DLC

Posty: 212
Dołączył(a): 21 paź 2013, o 17:57


Posty: 7 • Strona 1 z 1

Powrót do Pomoc techniczna

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość