Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

problem - no entry

Masz problem? Ten dział jest dla ciebie.
Posty: 8 • Strona 1 z 1

problem - no entry

Postprzez xiadz_pl » 9 sie 2013, o 13:16

Witam,

po wgraniu wszystkich modów, w armie pojawia mi się taki komunikat:

Obrazek

mam włączone mody jak poniżej:

Obrazek

Komunikat nie przeszkadza w graniu. Na serwer A3C wchodzę bez problemu, ale nie chciałbym sytuacji z wczoraj kiedy był problem z załadowaniem misji.

z góry dzięki za pomoc
xiadz_pl
Avatar użytkownika

Posty: 83
Dołączył(a): 25 lip 2013, o 17:02
Lokalizacja: Wrocław

Re: problem - no entry

Postprzez DaWiD96 » 9 sie 2013, o 13:31

Każdemu wyskakują podobne błędy, jak ci wszystko działa to się nie przejmuj. Mi po aktualizacji gdy chce wejść to co drugi raz mapa ładuje się bardzo długo a po załadowaniu się wyskakuje: No entry 'bin\config.bin.CfgSkieletons'. Co powoduje że postacie są zakopane do połowy w ziemi i są w pozycji 'krzyża' i tekstury skaczą. To dopiero problem.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
DaWiD96
St Plutonowy
Avatar użytkownika
St Plutonowy

Posty: 1532
Dołączył(a): 10 cze 2013, o 14:09
Lokalizacja: Kępno (Wielkopolska)

Re: problem - no entry

Postprzez k37 » 9 sie 2013, o 14:40

Co do wczorajszego problemu, po przeróżnych testach (wgraniu wszystkiego od nowa, używaniu launcher'a ) problem nadal występuje, ale zaobserwowałem kilka rzeczy:
1) Przy uruchamianiu Army bez launcher'a (konfiguracja modów itd. taka sama jak przy uruchamianiu launcher'em) wyskakuje błąd, po wciśnięciu ok Arma normalnie się włącza.
2) Jeśli sam postawie server (nie dedyk) misja szkoleniowa bez problemu mi się ładuje i działa.
3) Do mojego server'a dołączał też Łupek, miał identyczny problem u mnie na serverze (także miał cały czas mape, nie wczytywał się briefing), ale kiedy włączyłem misję, wszystko się załadowało i mógł normalnie grać.
4) Problem nie występuje na żadnej innej misji.
k37
Avatar użytkownika

Posty: 150
Dołączył(a): 11 cze 2013, o 21:17
Lokalizacja: Łęczyca/Warszawa

Re: problem - no entry

Postprzez Hansu » 9 sie 2013, o 17:04

Powiem krótko. Jeśli podczas grania w Arme nie wyskoczy tobie żaden błąd to znaczy że coś zje*#les :D .
Hansu
Avatar użytkownika

Posty: 482
Dołączył(a): 12 kwi 2013, o 21:47
Lokalizacja: Szczecin

Re: problem - no entry

Postprzez DaWiD96 » 9 sie 2013, o 18:50

A co powiesz ciekawego o moim błędzie NajemnikVpl?
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
DaWiD96
St Plutonowy
Avatar użytkownika
St Plutonowy

Posty: 1532
Dołączył(a): 10 cze 2013, o 14:09
Lokalizacja: Kępno (Wielkopolska)

Re: problem - no entry

Postprzez Hansu » 9 sie 2013, o 23:19

Musi być idealna harmonia między błędami. Nie za dużo, nie za mało. Musi być w sam raz. Widocznie masz trochę za dużo błędów i Arma nie chce z tobą współpracować :D .

//Alduric
To jest dział pomocy technicznej, nie pajacuj.
Hansu
Avatar użytkownika

Posty: 482
Dołączył(a): 12 kwi 2013, o 21:47
Lokalizacja: Szczecin

Re: problem - no entry

Postprzez k37 » 10 sie 2013, o 08:24

Ze względu, że wczorajsza misja działała idealnie, a misja szkoleniowa nadal nie, wnioskuje, że problem nie leży w modach, a w jakimś błędzie w misji szkoleniowej. Nie pozwala to tylko na załadowanie briefingu, jeśli ktoś komu się załadował przejdzie do gry, to wszystko działa ok.
k37
Avatar użytkownika

Posty: 150
Dołączył(a): 11 cze 2013, o 21:17
Lokalizacja: Łęczyca/Warszawa

Re: problem - no entry

Postprzez Alduric » 11 sie 2013, o 01:38

Okej panowie, błąd " bin\config.bin.CfgSkieletons " został naprawiony. Jestem prawie pewny że każdy kto owy błąd miał używał naszego Launchera w wersji 1.2

Błąd został naprawiony, nowa wersja Launchera 1.3 jest już do pobrania w naszym repo.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Alduric
Szogun A3C
Avatar użytkownika
Szogun A3C
Karts DLCMarksman DLC

Posty: 4168
Dołączył(a): 3 mar 2013, o 03:48


Posty: 8 • Strona 1 z 1

Powrót do Pomoc techniczna

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 5 gości