Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

Problem

Masz problem? Ten dział jest dla ciebie.
Posty: 10 • Strona 1 z 1

Problem

Postprzez Bomba » 4 sie 2013, o 07:47

Mam mały problem z armą . Gdy próbuję się połączyć z naszym serwerem od razu mnie wywala ale tylko jak jest mapa Chernarus i reszta dodatkowych . Wchodzi mi tylko na Stratis , co to może być za błąd ?
Bomba
Avatar użytkownika

Posty: 298
Dołączył(a): 17 lip 2013, o 20:10
Lokalizacja: Kraków

Re: Problem

Postprzez DeliQuent » 4 sie 2013, o 14:05

nie masz ściągnietego moda @arma2free
DeliQuent
Avatar użytkownika

Posty: 271
Dołączył(a): 30 maja 2013, o 02:19
Lokalizacja: Rzeszów

Re: Problem

Postprzez IwaN » 4 sie 2013, o 17:01

albo nie masz arma 2free sciagnietego
IwaN
Avatar użytkownika

Posty: 102
Dołączył(a): 2 maja 2013, o 09:09

Re: Problem

Postprzez IwaN » 4 sie 2013, o 17:04

:o
IwaN napisał(a):albo nie masz arma 2free sciagnietego
IwaN
Avatar użytkownika

Posty: 102
Dołączył(a): 2 maja 2013, o 09:09

Re: Problem

Postprzez IwaN » 4 sie 2013, o 17:05

;)
IwaN
Avatar użytkownika

Posty: 102
Dołączył(a): 2 maja 2013, o 09:09

Re: Problem

Postprzez Bomba » 4 sie 2013, o 20:34

Ehm też tak myślałem ale mam napewno ściągniętego dokładnie @Arma2free i @Arma2free_CBA
Bomba
Avatar użytkownika

Posty: 298
Dołączył(a): 17 lip 2013, o 20:10
Lokalizacja: Kraków

Re: Problem

Postprzez Alduric » 4 sie 2013, o 20:42

To coś z tym modem zjebałeś :P
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Alduric
Szogun A3C
Avatar użytkownika
Szogun A3C
Karts DLCMarksman DLC

Posty: 4168
Dołączył(a): 3 mar 2013, o 03:48

Re: Problem

Postprzez Bomba » 4 sie 2013, o 21:18

Tak też myślałem ale instaluję go już 6 raz . Nawet odinstalowałem armę i zainstalowałem .... Makabra , muszę czekać na misję na stratisie albo na altis xd Jakieś sugestie jeszcze macie ? :(
Bomba
Avatar użytkownika

Posty: 298
Dołączył(a): 17 lip 2013, o 20:10
Lokalizacja: Kraków

Re: Problem

Postprzez DaWiD96 » 4 sie 2013, o 21:29

A launchera używasz?
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
DaWiD96
St Plutonowy
Avatar użytkownika
St Plutonowy

Posty: 1532
Dołączył(a): 10 cze 2013, o 14:09
Lokalizacja: Kępno (Wielkopolska)

Re: Problem

Postprzez Bomba » 4 sie 2013, o 21:47

Dobra dobra dziękuję za pomysły . Dzięki Rannemu miśkowi zadziałało :D Troszkę mieszania z modach i usunięcie profilu , i działa :D
Bomba
Avatar użytkownika

Posty: 298
Dołączył(a): 17 lip 2013, o 20:10
Lokalizacja: Kraków


Posty: 10 • Strona 1 z 1

Powrót do Pomoc techniczna

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości