Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

Błąd Pomocy!!

Masz problem? Ten dział jest dla ciebie.
Posty: 7 • Strona 1 z 1

Błąd Pomocy!!

Postprzez matrixplpl » 26 lip 2013, o 15:30

Witam

Kiedy próbuję wejść na serwer pojawia mi się błąd "are not signed by a key accepted by this server" nie wiem co zrobić. Jeśli ktoś wie jak to naprawić to czekam na instrukcje.

Z góry dzięki za szybką odpowiedź.
matrixplpl
Avatar użytkownika

Posty: 3
Dołączył(a): 26 lip 2013, o 15:23

Re: Błąd Pomocy!!

Postprzez Alduric » 26 lip 2013, o 16:04

Na serwerze nei ma modów które masz podczas wchodzenia na ten serwer ;p
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Alduric
Szogun A3C
Avatar użytkownika
Szogun A3C
Karts DLCMarksman DLC

Posty: 4168
Dołączył(a): 3 mar 2013, o 03:48

Re: Błąd Pomocy!!

Postprzez matrixplpl » 26 lip 2013, o 16:05

Mam tak wchodząc na każdy serwer wiesz może jak to naprawić ?
matrixplpl
Avatar użytkownika

Posty: 3
Dołączył(a): 26 lip 2013, o 15:23

Re: Błąd Pomocy!!

Postprzez Valek » 26 lip 2013, o 16:08

Dostosować modyfikacje do wymagań serwera.
Valek
Major
Avatar użytkownika
Major

Posty: 268
Dołączył(a): 14 kwi 2013, o 11:49
Lokalizacja: Stany Zjedliczone

Re: Błąd Pomocy!!

Postprzez matrixplpl » 26 lip 2013, o 16:25

Zapytam się jeszcze jak to zrobić ?
matrixplpl
Avatar użytkownika

Posty: 3
Dołączył(a): 26 lip 2013, o 15:23

Re: Błąd Pomocy!!

Postprzez DeliQuent » 26 lip 2013, o 17:12

pobrać mody i je wrzucic do głównego folderu z grą a potem włączyć je w opcjach
DeliQuent
Avatar użytkownika

Posty: 271
Dołączył(a): 30 maja 2013, o 02:19
Lokalizacja: Rzeszów

Re: Błąd Pomocy!!

Postprzez badn3wz » 26 lip 2013, o 18:06

Jeśli próbujesz wejść na serwer i masz włączone mody których on nie akceptuje to nie możesz wejść. Np. mając włączony PAM raczej nie wejdziesz na żaden nie nasz serwer. Analogicznie mając włączone mody spoza naszego repo możesz nie móc się zalogować na nasz serwer. Do gry na naszym serwerze musisz pobrać: cba, acre, pam oraz w większości przypadków arma2free (to jest konieczne tylko gdy gramy na mapach z army 2, ale obecnie większość misji na nich gramy).
badn3wz
Avatar użytkownika

Posty: 336
Dołączył(a): 11 maja 2013, o 18:57


Posty: 7 • Strona 1 z 1

Powrót do Pomoc techniczna

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości