Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

Error cba

Masz problem? Ten dział jest dla ciebie.
Posty: 4 • Strona 1 z 1

Error cba

Postprzez seromak08 » 21 maja 2013, o 17:23

Obrazek
Kiedy uruchamiam arme 3 po instalacji Acre :shock:
seromak08
Avatar użytkownika

Posty: 3
Dołączył(a): 20 maja 2013, o 20:15

Re: Error cba

Postprzez Wodzu » 21 maja 2013, o 18:13

Po pierwsze sprawdz czy masz wlaczone wszystkie potrzebne mody. Mod cba takeon helicopters ma byc wylaczony. Zakladam że masz oryginalna wersje (?)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Wodzu
Generał
Avatar użytkownika
Generał
Karts DLCHelicopters DLCMarksman DLC

Posty: 1347
Dołączył(a): 13 kwi 2013, o 12:52
Lokalizacja: EPGI

Re: Error cba

Postprzez seromak08 » 21 maja 2013, o 18:30

No raczej oryginałka inaczej nawet bym nic nie próbował z tym robić :P
seromak08
Avatar użytkownika

Posty: 3
Dołączył(a): 20 maja 2013, o 20:15

Re: Error cba

Postprzez ChiggyXX » 21 maja 2013, o 21:53

Miałem ten problem na początku. Wywal @CBA_A3 z głównego folderu gry do kosza , uruchom grę powinna wystartować, wyłącz grę i następnie przywróć mod z kosza i odpal grę , uruchom CBA w ustawieniach i powinno działać :)
ChiggyXX
Avatar użytkownika

Posty: 589
Dołączył(a): 15 mar 2013, o 18:38


Posty: 4 • Strona 1 z 1

Powrót do Pomoc techniczna

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości