Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

Biedny angielski

Masz problem? Ten dział jest dla ciebie.
Posty: 25 • Strona 1 z 31, 2, 3

Biedny angielski

Postprzez IwaN » 2 maja 2013, o 17:43

Acre has experienced a pipe error(most likely a timeout)and pipe is no closing!
Takie cos mi sie wyswietla w grze jak cwiczylem na strzelnicy
IwaN
Avatar użytkownika

Posty: 102
Dołączył(a): 2 maja 2013, o 09:09

Re: Biedny angielski

Postprzez ChiggyXX » 2 maja 2013, o 17:53

Musisz połaczyć Acre z Teamspeak w tym celu idz do C/Steam/Steamapps/Common/Arma3/@ACRE/plugin

skopiuj 2 pliki znajdujące się tam i wklej je do: C/Program Files/ Teamspeak 3 Client/plugins

odpal Ts3 wejdz w ustawienia następnie plugins i zaznacz ACRE plugin

Uruchom grę i spawdz czy działa
ChiggyXX
Avatar użytkownika

Posty: 589
Dołączył(a): 15 mar 2013, o 18:38

Re: Biedny angielski

Postprzez Alduric » 2 maja 2013, o 20:38

Znaczy że masz takie desynchro albo lagi że acre nie może się normalnie połączyć.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Alduric
Szogun A3C
Avatar użytkownika
Szogun A3C
Karts DLCMarksman DLC

Posty: 4168
Dołączył(a): 3 mar 2013, o 03:48

Re: Biedny angielski

Postprzez MaXyM » 2 maja 2013, o 20:48

Ale to by musial miec lag miedzy A3 a TSem :)
Pipe'a to kanal w ramach operacyjnego systemu mogacy sluzyc do przesylania informacji czy strumienia danych miedzy aplikacjami.
Z jakiegos powodu sie mod ACRE nie moze polaczyc z TSem. Moze nie ma pluginu, moze bronia temu dostepowe prawa, albo jakis program typu antywirus.
MaXyM
Avatar użytkownika

Posty: 26
Dołączył(a): 25 kwi 2013, o 13:12

Re: Biedny angielski

Postprzez IwaN » 3 maja 2013, o 09:19

kurcze,Wodzu mi wczoraj pomagal opanwac ACRE i niestety po 2 godzinach dalismy sobie na luzik,a co do lagow,hm gralem z K1 ,Yalzke ,ping wynosil 69 przez 3 godziny gralo sie calkiem przyzwoicie :D
IwaN
Avatar użytkownika

Posty: 102
Dołączył(a): 2 maja 2013, o 09:09

Re: Biedny angielski

Postprzez Sciesill » 3 maja 2013, o 09:24

Jeśli masz wszystko poprawnie zanstalowane , plugin TS , wszystkie MODY to
Ten problem pojawia się jak nie odpalisz TSa i Steama w trybie admina ...

Przynajmniej tak się u mnie to objawia, walę Facepalma , restars TSa i gra...
Sciesill
Avatar użytkownika

Posty: 245
Dołączył(a): 18 kwi 2013, o 18:41
Lokalizacja: W-wa/Bydgoszcz/Bochnia

Re: Biedny angielski

Postprzez IwaN » 3 maja 2013, o 16:26

japitole przeciez to jakas masakra,rozkladam rece bo nie wiem co moge jeszcze zrobic
he hm a moze byc jakas roznicapomiedzy A3 Alpha a Digital Deluxe Edition??bo ja posiadam te pierwsz
Ostatnio edytowano 3 maja 2013, o 17:34 przez IwaN, łącznie edytowano 1 raz
IwaN
Avatar użytkownika

Posty: 102
Dołączył(a): 2 maja 2013, o 09:09

Re: Biedny angielski

Postprzez MaXyM » 3 maja 2013, o 16:44

A A3, TS3, Steam masz zainstalowany gdzie? na systemowej partycji?

Ja zawsze wszystko instaluje na dodatkowej partycji. W wiekszosci przypadkow, dzieki temu nie musze walczyc z takimi problemi.
MaXyM
Avatar użytkownika

Posty: 26
Dołączył(a): 25 kwi 2013, o 13:12

Re: Biedny angielski

Postprzez IwaN » 3 maja 2013, o 17:35

wszystko jest na C
uninstal juz zrobilem steam ts3 i wydaje mi sie ze nic nie zdzialalem żal.pl normalnie :D
kocham takie problemy, zniechecaja mnie niesamowicie i pytanie zadaje po co wydawac tyle kasy na kompa czy gry jak i tak nie pograsz


uff chyba dziala zobaczymy na treningu tz.dziala transmisja dziala a przedtem nawet tego specyficznego sygnalu nie bylo
:D
IwaN
Avatar użytkownika

Posty: 102
Dołączył(a): 2 maja 2013, o 09:09

Re: Biedny angielski

Postprzez watcherhell » 11 maja 2013, o 11:48

@Up
Jak byś mógł powiedzieć dokładnie co zrobiłeś, że zadziałało? :P Bo tydzień już to męczę, a próbowałem już wszystkiego. :|
watcherhell
Avatar użytkownika

Posty: 39
Dołączył(a): 30 kwi 2013, o 20:34

Następna strona

Posty: 25 • Strona 1 z 31, 2, 3

Powrót do Pomoc techniczna

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości