Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

Loader A3C - komunikaty o błędach.

Masz problem? Ten dział jest dla ciebie.
Posty: 3 • Strona 1 z 1

Loader A3C - komunikaty o błędach.

Postprzez Komar » 19 sty 2019, o 19:06

Cześć,

1. Pomimo włączania loadera A3C Launcher z poziomu administratora pojawia się komunikat.
Brak ścieżki do Arma3.exe

2. W okienku po prawej nie widać żadnych modułów.
Obawiam się, że lepiej nie podłączać się do misji , dopóki nie rozwiążę problemów.

Do szkolenia podstawowego włączałem moduły ręcznie w ARMA3...ale do rozgrywek nie chcę ryzykować bardziej.

(loader leży w katalogu gry)
Windows 10 64bit.
włączenie steama przed włączeniem loadera niestety nie pomaga.

-Komar
Komar
Avatar użytkownika

Posty: 4
Dołączył(a): 23 gru 2018, o 20:02

Re: Loader A3C - komunikaty o błędach.

Postprzez Bohun » 19 sty 2019, o 19:17

Najpierw zaladuj oryginalnym armowskim mody do gry. Odpal grę. Wejdź na serwer. Działa? Jeżeli tak to od teraz możesz śmiało korzystać z a3c luncher. To rozwiazywalo większość problemów.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Bohun
Porucznik
Avatar użytkownika
Porucznik
Karts DLCHelicopters DLCMarksman DLC

Posty: 1465
Dołączył(a): 17 maja 2016, o 19:58
Lokalizacja: Chișinău

Re: Loader A3C - komunikaty o błędach.

Postprzez Talon » 20 sty 2019, o 16:39

ja miałem podobnie i po prostu ściągnąłem na nowo ze strony i działa normalnie
Talon
Avatar użytkownika

Posty: 28
Dołączył(a): 23 gru 2017, o 18:08


Posty: 3 • Strona 1 z 1

Powrót do Pomoc techniczna

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość

cron