Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

Problem z ACRE

Masz problem? Ten dział jest dla ciebie.
Posty: 8 • Strona 1 z 1

Problem z ACRE

Postprzez Hazet » 31 lip 2020, o 20:24

Dziś na misji pojawił mi się pierwszy raz problem z ACRE który nie pozwolił mi się naprawić, na poprzedniej misji nie było żadnego problemu i połączył się natychmiastowo po przejściu na mapę, dziś natomiast ACRE do samego końca nie pozwoliło mi połączyć TS z ARMĄ.

Błąd w grze:
Obrazek

Informacja użytkownika TS3:
Obrazek

Czego próbowałem:
    - Restart PC
    - Restart Army
    - Restart TS3
    - Reinstall CBA + ACRE
    - Reinstall pluginu ACRE z TS3
    - Reload pluginu ACRE w TS3


Wersja pluginu na TS3 2.7.4.1027
Obrazek

Wersje moda na Armie też mam najnowszą z naszego Repo.

Błąd pojawił się dopiero na drugiej misji, może ma to związek z update'em army ostatnim (18mb ?)

Dziwi mnie też błąd jaki pojawia mi się na ts (za każdym razem kiedy robię reload pluginu)
Obrazek
Ostatnio edytowano 31 lip 2020, o 21:53 przez Hazet, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek
Hazet
St Szeregowy
Avatar użytkownika
St Szeregowy

Posty: 62
Dołączył(a): 5 gru 2016, o 19:07
Lokalizacja: Polska, Slask

Re: Problem z ACRE

Postprzez Modzyn » 31 lip 2020, o 20:54

Próbowałeś odpalać arme i ts z równym poizomem uprawnień, to znaczy arme i ts jako administrator lub nie administrator?
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Modzyn
Sierżant
Avatar użytkownika
Sierżant

Posty: 261
Dołączył(a): 8 sty 2019, o 18:04

Re: Problem z ACRE

Postprzez Hazet » 31 lip 2020, o 21:01

Z tego powodu że cały mój steam i gry są odpalane jako admin, to żeby ppt w ts działał w trakcie grania to musi być też odpalany jako admin. Zawsze tak miałem i działało, więc wątpię że to byłoby problemem, szczególnie że jak wspominałem na poprzedniej misji działało to normalnie.
Obrazek
Hazet
St Szeregowy
Avatar użytkownika
St Szeregowy

Posty: 62
Dołączył(a): 5 gru 2016, o 19:07
Lokalizacja: Polska, Slask

Re: Problem z ACRE

Postprzez SzwedzikPL » 31 lip 2020, o 23:43

Obrazek

Tym błędem się nie przejmuj. Każdy to ma, to jest część feature którego nie używamy.
Jeśli odpalasz armę jako admin to TS też musisz, inaczej będą problemy z połączeniem.
Jeśli nie odpalasz army jako admin to TS też nie odpalaj, j/w.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
SzwedzikPL
Administrator
Avatar użytkownika
Administrator
Karts DLCHelicopters DLCMarksman DLC

Posty: 857
Dołączył(a): 3 mar 2013, o 17:54
Lokalizacja: Wrocław

Re: Problem z ACRE

Postprzez Hazet » 31 lip 2020, o 23:58

Odpalam Armę i TS jako admin cały czas.
Obrazek
Hazet
St Szeregowy
Avatar użytkownika
St Szeregowy

Posty: 62
Dołączył(a): 5 gru 2016, o 19:07
Lokalizacja: Polska, Slask

Re: Problem z ACRE

Postprzez Rak » 3 sie 2020, o 18:39

Podłączam się pod temat, mam ten sam problem.
Obrazek
Rak
Szeregowy
Avatar użytkownika
Szeregowy

Posty: 6
Dołączył(a): 21 lip 2020, o 10:25

Re: Problem z ACRE

Postprzez Hazet » 4 sie 2020, o 19:09

Podaj specy kompa i wersje moda i pluginu
Obrazek
Hazet
St Szeregowy
Avatar użytkownika
St Szeregowy

Posty: 62
Dołączył(a): 5 gru 2016, o 19:07
Lokalizacja: Polska, Slask

Re: Problem z ACRE

Postprzez Rak » 6 sie 2020, o 20:23

Ok, już działa. Uruchomiłem Armę i TS bez uprawnień admina.
Obrazek
Rak
Szeregowy
Avatar użytkownika
Szeregowy

Posty: 6
Dołączył(a): 21 lip 2020, o 10:25


Posty: 8 • Strona 1 z 1

Powrót do Pomoc techniczna

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości