Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

Pomoc odnośnie klanu i army

Masz problem? Ten dział jest dla ciebie.
Posty: 7 • Strona 1 z 1

Pomoc odnośnie klanu i army

Postprzez wnooK » 29 paź 2018, o 21:05

Najsampierw chciałbym napisać coś o sobie, więc mam na imię Artur, 19 lat, pochodzę z okolic Białegostoku, lubię grać w gry typu fps, które skupiają się w głównej mierze na współpracy. Mam kilka pytań, a mianowicie dwa, które narodziły się podczas oglądania misji w waszym wykonaniu. Nie ukrywam, że wasz kanał na youtubie nakłonił mnie do zakupu army.

Pierwsze z nich to:
Czy mój komp udźwignie w miarę płynną gierkę, gdyż słyszałem różne opinie... Podzespoły mojego blaszaka to:
amd-fx8320 8x3.5 z możliwością podkręcenia do 4.5-5.0GHz
karta graf - nvidia gtx 660 2gb
ram - 2X4gb w dualu ddr3 o częstotliwości 1800MHz

Drugie:
Czy będzie możliwość dołączenia do waszego klanu, pomimo małego doświadczenia w armie. Grałem sporo czasu w spiraconą arme 2 i w jej dodatek dayz. Bardzo mi się podobała gra w drużynie i stąd pytanie, gdyż gra w pojedynkę w taką grę jak arma raczej nie należy do przyjemnych, a będę na nią skazany póki co.
wnooK
Avatar użytkownika

Posty: 3
Dołączył(a): 29 paź 2018, o 20:10

Re: Pomoc odnośnie klanu i army

Postprzez Parchin » 29 paź 2018, o 21:27

Pytanie #1
Tak, ale nie w presecie Ultra/High. AMD FX 8320 z tego co mi wiadomo ma na Armie 3 dosyć słabą wydajność, ale mimo wszystko gra powinna być grywalna z takim zestawem.

Pytanie #2
Doświadczenie w Arma 3 nie ma większego znaczenia w rekrutacji do społeczności A3C, ale musisz spełniać wymagania określone w regulaminie.
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Parchin
St Sierżant
Avatar użytkownika
St Sierżant

Posty: 326
Dołączył(a): 12 sie 2015, o 23:59
Lokalizacja: EPPO

Re: Pomoc odnośnie klanu i army

Postprzez wnooK » 29 paź 2018, o 21:32

No i elegancko, właśnie wiem, te procki zostały stworzone bardziej pod grafikę, rendering itd... Miejscami miałem problem z napięciem, napięcie wzrastało, a taktowanie obniżało się do trybu ochronnego tak jakby i spadało do 1400MHz, przez co spadki
fps były ogromne, na szczęście problem rozwiązałem.

Żeby nie astma to bym próbował gdzieś w realu do woja, a nie w armie hah :D Ale jak mus to mus.
wnooK
Avatar użytkownika

Posty: 3
Dołączył(a): 29 paź 2018, o 20:10

Re: Pomoc odnośnie klanu i army

Postprzez R4KET » 29 paź 2018, o 21:32

1. Da się grać.
2. Doświadczenie nabędziesz w trakcie gry.
ObrazekObrazekObrazek
R4KET
St Sierżant
Avatar użytkownika
St Sierżant
Karts DLCHelicopters DLCMarksman DLC

Posty: 1116
Dołączył(a): 18 cze 2013, o 07:36
Lokalizacja: Kraków

Re: Pomoc odnośnie klanu i army

Postprzez wnooK » 31 paź 2018, o 18:28

Nie oczekiwałem nie wiadomo czego, ale to możliwe, żeby gra na nie takim jeszcze starym kompie osiągała stałe mierne 20fps, 40 gdzie nic się nie dzieje, a lecąc samolotem dzwięk się sypie i ścina mi miejscami gre... masakryczne odczucia z grania. :D dodam, że ustawienie są naprawdę najmniejsze jakie mogą być nawet rozdziałka 4:3 w ostateczności, w sumie zabawa rozdziałką nic nie wnosi do płynności xd komedia
wnooK
Avatar użytkownika

Posty: 3
Dołączył(a): 29 paź 2018, o 20:10

Re: Pomoc odnośnie klanu i army

Postprzez Radrix » 31 paź 2018, o 18:48

#Arma
Niestety.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Radrix
Sierżant Sztabowy
Avatar użytkownika
Sierżant Sztabowy
Karts DLCHelicopters DLCMarksman DLC

Posty: 1004
Dołączył(a): 15 gru 2014, o 12:53
Lokalizacja: Stargard

Re: Pomoc odnośnie klanu i army

Postprzez Kuroneko » 31 paź 2018, o 22:15

jak.masz mniej niż 2 godziny na steam to możesz wysłać prośbę o refund, na 99% dostaniesz hajs spowrotem
Obrazek
Kuroneko
St Szeregowy
Avatar użytkownika
St Szeregowy

Posty: 8
Dołączył(a): 15 wrz 2018, o 22:46


Posty: 7 • Strona 1 z 1

Powrót do Pomoc techniczna

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość