Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

Launcher A3C help

Masz problem? Ten dział jest dla ciebie.
Posty: 10 • Strona 1 z 1

Launcher A3C help

Postprzez Mikron » 12 lut 2018, o 17:59

wyskakuje : "Odwołanie do obiektu nie zostało ustawione na wystąpienie obiektu" po czym odpala pusty launcher, Arma jest bez modów. Co tu robić? Plik jest w katalogu Arma, odpalam z uprawnieniami i bez, win 10 64...dzisiej mam misje karwaaaszzzzz...help
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Mikron
Kapitan
Avatar użytkownika
Kapitan
Helicopters DLCMarksman DLC

Posty: 1141
Dołączył(a): 30 gru 2013, o 21:55
Lokalizacja: Gdańsk

Re: Launcher A3C help

Postprzez Jag » 12 lut 2018, o 18:13

Chyba wina nie po Twojej stronie bo mam dokładnie to samo, a nic nowego nie dodawałem ani nie aktualizowałem.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Jag
St Kapral
Avatar użytkownika
St Kapral

Posty: 219
Dołączył(a): 28 lip 2016, o 11:35
Lokalizacja: Straszyn

Re: Launcher A3C help

Postprzez Mikron » 12 lut 2018, o 18:18

No właśnie, tymczasem odpaliłem z launchera Armowego dodając mody manualne. Dzięki Augustus.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Mikron
Kapitan
Avatar użytkownika
Kapitan
Helicopters DLCMarksman DLC

Posty: 1141
Dołączył(a): 30 gru 2013, o 21:55
Lokalizacja: Gdańsk

Re: Launcher A3C help

Postprzez Jag » 12 lut 2018, o 18:39

To jakaś chwilowa awaria?
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Jag
St Kapral
Avatar użytkownika
St Kapral

Posty: 219
Dołączył(a): 28 lip 2016, o 11:35
Lokalizacja: Straszyn

Re: Launcher A3C help

Postprzez Sarlack » 12 lut 2018, o 18:50

Spróbujcie odpalić arme bez launchera.czasem się zrobić jakiś update lub weryfikacja plików i potrafi wywalić w kosmos wpisy w rejestrze. To się objawia właśnie brakiem modów na liście bo launcher nie wie gdzie szukać
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Sarlack
Generał brygady
Avatar użytkownika
Generał brygady

Posty: 1578
Dołączył(a): 29 gru 2014, o 03:06
Lokalizacja: Toruń

Re: Launcher A3C help

Postprzez Jag » 12 lut 2018, o 19:07

U mnie nie pomaga.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Jag
St Kapral
Avatar użytkownika
St Kapral

Posty: 219
Dołączył(a): 28 lip 2016, o 11:35
Lokalizacja: Straszyn

Re: Launcher A3C help

Postprzez Radrix » 12 lut 2018, o 19:38

Mi normalnie odpaliła z launchera armowego. Launcher A3C ma taki sam komunikat jak Mikron.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Radrix
St Sierżant
Avatar użytkownika
St Sierżant
Karts DLCHelicopters DLCMarksman DLC

Posty: 897
Dołączył(a): 15 gru 2014, o 12:53
Lokalizacja: Stargard

Re: Launcher A3C help

Postprzez SzaKaL » 12 lut 2018, o 19:43

To samo wystepuje u mnie. Normalne odpalenie tak jak radził Sarlack u mnie nie daje efektu.
ObrazekObrazekObrazekObrazek
SzaKaL
Młodszy chorąży
Avatar użytkownika
Młodszy chorąży

Posty: 921
Dołączył(a): 1 sty 2015, o 16:31

Re: Launcher A3C help

Postprzez Augustus » 12 lut 2018, o 19:51

Pisałem już do Astusa, podałem mu informacje które powinny go naprowadzić na trop. Czekamy co wymyśli.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Augustus
Major
Avatar użytkownika
Major
Karts DLCHelicopters DLCMarksman DLC

Posty: 1257
Dołączył(a): 18 sie 2014, o 14:48
Lokalizacja: 54.0358, 19.0420

Re: Launcher A3C help

Postprzez Alduric » 13 lut 2018, o 02:18

Problem powodował news wyświetlany w launcherze, w wolnej chwli wydamy fix launchera. Ale na starym problem nie powinien więcej wystąpić ;) Postaramy się nie kombinować z ogłoszeniami.

....już launcher śmiga.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Alduric
Szogun A3C
Avatar użytkownika
Szogun A3C
Karts DLCMarksman DLC

Posty: 3756
Dołączył(a): 3 mar 2013, o 03:48


Posty: 10 • Strona 1 z 1

Powrót do Pomoc techniczna

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron